Background adbanner
calendar

Nedelja 26. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV JE URNISAO MAJU! Krofak do detalja opisao kako je “onesposobio” starletu SVE ZVEZDE NA JEDNOM MESTU! Hyatt leto uživanja i zabave EKSKLUZIVNO IZ MONAKA! Formula 1 šampioni spremni da ZAPALE asfalt ZOLA POLIVA MILJANU FEKALIJAMA! Ovaj prizor tera na povraćanje! Sukob epskih razmera ŠOKANTNA OBJAVA ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Evo šta joj daje snagu da nastavi dalje i ko joj je podrška (FOTO) OPREZ! ZVEZDE DONOSE PROMENE! Blizanci budite korektni prema partneru, Ribama je neophodan oslonac MAJU STANISLAV PRISILJAVAO NA OVO! Starleta sve priznala, razvezala jezik o vreloj akciji PONOVO TOPLO, ALI STIŽE ZAHLAĐENJE! KIŠA! Evo kada da očekujemo prve tople dane ZEMLJOTRES! Zaljuljala se Srbija u ranim jutarnjim časovima OBEZBEĐENJE RAZDVAJALO MAJU I STANISLAVA! Leti perje u rijalitiju, starleta podivljala: “Ajde, p*čkice, slino jedna nosata iskompleksirana” HITNO OGLAŠAVANJE SITE! Nije mogla više da ćuti, iznela sve detalje ŠOK REAKCIJA TAKIJA O MAJINIM INTIMNIM ODNOSIMA SA STANISLAVOM: Evo šta je priznao prijatelju, a on zanemeo! ANELI SE ŽALILA DA JE TUČE DVOGODIŠNJA ĆERKA: Polupala sve po stanu, želela da pobegne od nje! SKANDALOZNO! MILJANA SE UNEREDILA PRED UČESNICIMA: Dobila slom kada je shvatila da su je kamere snimile! “BATA I LULA SU IMALI KRIZE U BRAKU!” Ispovest sina Bate Živojinovića: “Njihov brak nije bio bajka!” EVO ČIME SE BAVI OTAC DŽEJLE RAMOVIĆ! Komšije progovorile o njoj i otkrile kakva je zapravo, ovo javnost nije znala o pevačici

NIŠ: Uhapšeni lopovi koji su sa pruga ukrali opremu vrednu 20.000 evra!

Objavio: RHT
17/02/2024 10:14 AM

Uhapšeni A. Z. iz Merošine i Ž. M. iz Niša koje je policija uhvatila na delu prilikom krađe uređaja bez kojih je veoma ugroženo odvijanje železničkog saobraćaja!

NIŠ – Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, pripadnici niške Policijske uprave MUP Srbije uhapsili su dvojicu muškaraca koji su oštetetili JP „Infrastruktura železnice Srbije” za više od dva miliona dinara, odnosno za skoro 20.000 evra. Time je, saopštila je Informativna služba PU Niš efikasno rasvetljena serija teških krađa na štetu ovog preduzeća i opasno ugrožavanje normalnog odvijanja železničkog saobraćaja.


Prema policijskom saopštenju uhapšeni su A. Z. (33) iz Merošine i Ž. M. (39) iz Niša, za koje postoji osnovana sumnja da su izvršili više krivičnih dela teške krađe, kojima je posle hapšenja i saslušanja određena mera zadržavanja do 48 časova.

Lopovi su, navodi se u saopštenju, uhvaćeni na delu, tokom demontiranja i krađe „prigušnica” sa pružnog koloseka na trasi međunarodne pruge, odnosno uređaja neophodnih za nesmetano odvijanje železničkog saobraćaja. Kako je objašnjeno krali su skupu signalno-sigurnosnu opremu bez koje je veoma ugroženo normalano kretanje vozova.

Policija je u svom saopštenju posebno istakla da je dosadašnjim operativnim radom utvrđeno da su A. Z. i Ž. M. u periodu poslednjih šest meseci osim jučerašnje krađe, tokom koje su na delu uhapšeni, još tri puta krali „prigušnice” i tako naneli štetu „Infrastrukturi železnica Srbije” za više od dva miliona dinara, to jest za skoro 20.000 evra. Posle hapšenja i pretresom njihovih kuća pronađen je deo ukradene opreme i vraćen ovom srpskom preduzeću.

Krivični postupak protiv ove dvojice kriminalaca biće nastavljen u nadležnom tužilaštvu.

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner