Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

LETELI SU NOŽEVI: Novi detalji jezivih scena u 4 zida “Otkinula je deo branika i krenula na njega” (VIDEO)

Objavio: RHT
14/02/2024 7:15 PM

“Leteli su noževi”

U specijalnom izdanju emisije “ShowBLIZ” u kojoj je trebalo da se suoče nekadašnje prijateljice Ana Ćurčić i Jovana Novakov Šmizla, Ćurčićeva je otkrila šok detalje.

Leteli su noževi

Foto: Hype TV

Budući da je Šmizla napustila televiziju, Ana je gostovala sama. Ona je donela odluku da konačno progovori o svemu.

Podsetimo, Anu je Šmizla optužila da je maltretirala i “trovala” majku Zvezdana Slavnića. Ana je sada otkrila da je upravo Šmizla ta koja je bila nasilna u svojoj vezi sa bivšim suprugom.

Foto: hype TV
  • Ja sam lično bila svedok, ja sam je vozila, on je bio u kafani i nešto ju je slagao, ona ga je gađala svim noževima sa svih stolova! Leteli su noževi – pričala je Ana u dahu.
  • Ona je otkrinula branik od automobila i krenula na njega njime – dodala je Ana.
  • Meni je lično Jovana rekla, a i to se zna, da je ona izbola svog bivšeg dečka – šokirala je Ćurčićeva.

Podsetimo:

Šmizla je optužila Anu da je zloupotrebila poverenje bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, kada je brinula o njegovoj majci. Šmizla je u medije pustila snimak telefonskog razgovora nje i Ane na kojem se čuje i Slavnićeva majka. Snimak je uznemirio mnoge, pa je zbog toga organizovano suočavanje u emisiji “ShowBLIZ

Celu emisiju pogledajte ispod ovog teksta:

HypeTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner