Background adbanner
calendar

Petak 10. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO NOVI RIJALITI ZA SEPTEMBAR! Kupio poznato imanje u Lisovićima KONAČNO SHVATILA! Pevačica rešila da se promeni: “Skratiću jezik…” RADOVI na Bulevaru despota Stefana! Sav saobraćaj se preusmerava na jednu stranu ulice NJIHOVE SVAĐE NE PRESTAJU! Maja Marinković saterana u ćošak! Ovo su novi detalji sukoba STANIJU UMALO ŠOK DA STREFI?! Asminov potez je potpuno poremetio ANELI PROGOVORILA O SVOJIM STRAHOVIMA! Pa spomenula i Janjuša: “Jako se plašim” EKSKLUZIVNO oglašavanje: “Ne dam da mi GAY LOBBY upravlja kućom!” Toni Bijelić progovorio “Nisam varao Draganu!” DNEVNI HOROSKOP ZA 10. maj! Device – jedan susret iz korena menja vašu ljubavnu priču! GLUMILI I PLAKALI! Otkriveni detalji sa snimanja poslednje epizode “Prijatelja”! FILIP CAR NE ŠTEDI! PUKAO 50.000 EVRA za besnu mašinu?! Vozi jedan od najskupljih automobila KARLEUŠA SE VRATILA NA INSTAGRAM! Svi čekaju njeno prvo oglašavanje nakon povratka! MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO IZGOVORILA SKANDALOZNE STVARI! Javno zapretila šta će uraditi na finalu rijalitija ako dođe! TRESLO SE TLO U SRBIJI! Zemljotres kod Novog Pazara KAČAVENDA URNISALA IVANA! On izneo sav prljav veš o njoj, a ona ga nazvala ovim pogrdnim imenom U celom svetu glavna tema su Vučić i Điping: Poseta Sija Srbiji s velikom pažnjom ispraćena u svim svetskim medijima! SANDRA AFRIKA KUPILA LUKSUZNI STAN U ELITNOM NASELJU! Svima popadale vilice kada su je videli u tesnim helankama

PRIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O SEVERINI: Pevačica slomljena, ne može da dođe sebi

Objavio: RHT
14/02/2024 6:16 PM

Prija ne može više da ćuti o Severini

Folk zvezda Aleksandra Prijović  sinoć je održala prvi od pet zakazanih koncerata u Osijeku, a nakon spektakularne večeri u Hrvatskoj prokomentarisala je Severinu borbu za starateljstvom nad detetom.

Prija ne može više da ćuti o Severini

On je odlučila da javno pruži podršku hrvatskoj koleginici.

Aleksandra, sa knedlom u grlu, nije mogla da sakrije tugu jer se saosetila sa pevačicom koja je, takođe, majka maloletnog sina.

– Mogu samo jednu stvar da kažem… To je da ja, kao majka, mislim da dete uvek treba da bude pored svoje majke – istakla je Aleksandra Prijović.

SUD

Podsetimo, nakon što je pevačica Severina otišla na zakazano ročište u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, te za slanje uvredljivih poruka direktorki škole Ljiljani Klinger u koju je išao njen sin, sada je zbog drugih optužbi ponovo pred sudom.

Foto: Pera/ATAImages

Reč je o tužbi koja je podignuta u aprilu zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Nakon što se nije pojavila na prethodna dva ročišta, (u novembru i aprilu 2023.), tužba je opet bila pokrenuta. Učiteljica od Severine traži 70.000 kuna odštete.

– Nažalost, moram dolaziti na sud zato što oni koje trebam tužiti ja, oni tuže mene. Po principu, ubijte glasnika – rekla je Severina za 24sata.hr nakon završenog ročišta.

Inače, u hrvatskim medijima se ore par dana pojavila vest da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert pevačice Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u Zadru.

Gradonačelnik Branko Dukić ovim povodom se oglasio tada za medije, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

– Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga – rekao je on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner