Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VREMENSKA PROGNOZA ZA 17. MAJ! Vraća se prolećno vreme, a evo gde će biti pljuskova PEVAČA NAPADAJU I OSUĐUJU SA SVIH STRANA! Izneo istinu u javnost pa dobio šamar realnosti! SLAVLJE U DOMU GVOZDENOVIĆA! Pevačeva majka se oglasila za Hype “Rodio nam se Ilija!” PREDSEDNIK SRBIJE OTKRIO VELIKU ISTINU: “Nikad mi neće oprostiti što sam ih o jadu zabavio”! POSLEDNJE ZBOGOM! Iznenada preminula zvezda serije koju su svi obožavali MNOGI MISLE DA PLIVA U NOVCU, A ONA PRIMA MINIMALAC! Voditeljka otkrila: “Pametno sam ulagala, pa se ne bojim minimalca” VUČIĆ GOSTOVAO NA RTS-u: SRBIJA POSTAJE ZNAČAJNA U SVETU, pa otkrio šta će uraditi ako 100 zemala ne bude glasalo protiv Srbije! KAD SE MAMA DŽEHVA NALJUTI ONDA PLJUŠTE TUŽBE?! Udarila na bivšeg zeta ANĐELA pa zapretila… RIJALITI UČESNICA OBELODANILA ŠOK DETALJE! Priznala: “Imala sam 14 godina kada me je dečko pretukao” HAOS NE PRESTAJE! Stanislav kuka jer je pogazio obećanje koje je dao ćerki! Maja besni na njegovu porodicu! “ZAMENIO SAM DVORAC NA DEDINJU ZA IMANJE NA SELU U LISOVIĆIMA” Saša Mirković poslao brutalnu poruku TEKTONSKE PROMENE U ISTORIJI RIJALITI PROGRAMA! Saša Mirković uradio što nije NIKO NIKADA na televiziji! SAŠA MIRKOVIĆ REAGOVAO POVODOM KASTINGA NA PINKU: “Samo ime rijalitija će se promeniti, sve ostalo će biti isto, KONKURENCIJA SE ZBUNULA” STANIJA DOBROJEVIĆ BEZ BRUSA U EMISIJI: Voditeljka odmah reagovala i “pecnula” je, prisutni u neverici gledali! “MENE SU PONIZILI” Maja ključa od besa, direktno se obratila Stanislavovoj ćerki, Krofak ZANEMEO OD ŠOKA! HITNO SE OGLASILA ANELINA PORODICA I RASKRINKALA JE: Ahmićeva neće moći da dođe sebi, Janjuš će dobiti nervni slom

ISPLIVALA PRIVATNA FOTOGRAFIJA: Nakon skandala na Hype TV, Šmizla u zagrljaju “progonitelja” naše poznate rijaliti zvezde (FOTO)

Objavio: RHT
13/02/2024 3:58 PM

Isplivala privatna fotografija!

Milione je šokirao skandal koji se nedavno dogodio na Hype televiziji.

Isplivala privatna fotografija

Foto: Privatna arhiva

Gošća Jovana Jovakov Šmizla, došla je sa dva sumnjiva nepoznata lica, na Hype televiziju, na zakazano snimanje emisije “ShowBLIZ specijal” u kojoj je najavljeno njeno suočavanje sa Anom Ćurčić.

Kada je zamoljena da njeno “navodno obezbeđenje” izađe i sačeka je ispred, ona je besno napustila prostorije.

Tim povodom oglasio se vlasnik i direktor Hype televizije Saša Mirković koji uz snimak sa nadzornih kamera napisao:

Foto: Hypetv/Ilustracija

Radnike Hype produkcije i Hype televizije ne može niko da zastrašuje dovođenjem lica sumnjivog statusa u formi “obezbeđenja”. Dobila je upozorenje da napuste prostorije kako ne bi televizija odmah obavestila nadležne organe za ovaj “upad” neovlašćenih osoba. Zbog ovog zastrašivanja Hype će podneti krivične prijave protiv svih osoba sa snimka za neovlašćeni ulazak u prostorije Hype produkcije. – piše u saopštenju direktora Hype produkcije Saše Mirkovića.

Ana Ćurčić je tada ispoštovala gostovanje, te se pojavila u studiju “ShowBLIZ“. Emisija koja je tada snimljena, bez Šmizle, jedna je od najgledanijih emisija na YT kanalu Hype televizije.

Hype TV je došao u posed fotografije na kojoj je Šmizla zagrljena sa momkom V.M. koji je poznat redakciji. Njega je javnost upoznala kada je uhapšen ispred jedne televizije, jer je navodno uznemiravao našeg poznatog pevača i rijaliti učesnika. Tada je reagovala i policija.

Radi podsećanja:

Tada je prekinuto njegovo gostovanje, a pomenuti muškarac je čak uzeo automobil pevača, dok je gostovao u emisiji i slupao ga, zbog čega je obezbeđenje televizije pozvalo policiju. Poznati pevač se potom oglašavao za medije, istakavši da je reč o “fanu koji ga proganja”.

Isplivala privatna fotografija
Foto: privatna arhiva

Prvi put nakon tog skandala, Šmizla i V.M. su se uslikali zajedno, istorija njihovog poznanstva nije poznata do izlaska ovog teksta.

Podsetimo:

Jovana Novakov Šmizla došla je sa dve “gorile” na televiziju Hype zbog gostovanja, a ni kada je zamoljena da njeno “navodno obezbeđenje” izađe i sačeka je ispred, ona je besno napustila prostorije. Tim povodom oglasio se vlasnik televizije Saša Mirković koji je odmah stao u zaštitu svojih zaposlenih. Protiv svih ličnosti sa snimka koji je objavio na svom Instagram profilu biće podnete krivične prijave.

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner