Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom! STIŽE OGROMNO NEVREME U SRBIJU! Pljuskovi s grmljavinom, ovi delovi su na udaru, a evo kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje! Početak rijalitija “IMANJE” krije POSEBNU SIMBOLIKU! Počinje 7.SEPTEMBRA, a evo zašto je baš TAJ DATUM važan! MAJA UCENJUJE STANISLAVA! Mislile da kamere ne snimaju, uputila mu poslednje upozorenje, Krofak pobesneo! (VIDEO) PREDSEDNIK SE PROVOZAO BEOGRADOM! Natpis na automobilu sve nasmejao, Vučić poručio: “”Ne iskradam se ja da vozim, nego…” “U USTIMA JE SAKRIO DVA ŽILETA! KADA JE SUDIJA DONELA PRESUDU PREREZAO JE SEBI VRAT!” Stravična ispovest Bakija B3 iz zatvora POSLE AKCIJE U RIJALITIJU PRAVO U DUBAI: Baki B3 urnisao rijaliti učesnice “Njih dvojica, trojica na smenu!” (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! Otkrivamo PRVI VODITELJSKI DUO rijalitija “IMANJE”: Najveći rijaliti projekat IKADA, u Hype produkciji, vodiće DRAGOJEVIĆ i CELZIJUS STANISLAV NASRNUO NA UROŠA: Zaleteo se na njega kao zver, Marinkovićeva skočila, sledi DISKVALIFIKACIJA?! (VIDEO) JELENA KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA: Pevačica nije mogla više da izdrži, otkriven identitet zlostavljača! STRAVIČNA BORBA SA NARKOMANIJOM! Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Baki B3 progovorio o DETALJIMA! Evo GDE je Anabela UHVAĆENA nakon Markovog POVRATKA KUĆI iz tužilaštva! Hype paparazzo KIJA KOCKAR ODLUČILA DA PRIZNA ISTINU O SVOM POLU! Rijaliti učesnica GODINAMA KRILA detalje svoje seksualnosti “Ja se ne osećam kao žena…”

Karleuša udarila na Cecu i Futu, objavila privatne prepiske sa POKOJNIM Laćom: “OLOŠI, KOJIMA NIŠTA NIJE SVETO”

Objavio: RHT
09/02/2024 3:30 PM

Jelena Karleuša objavila je privatne prepiske sa Futinim pokojnim sinom, i tako je pokazala koliko je kivna na kompozitora! Sa druge strane direktor “Connect network” firme izjavio je da bi pojedini autori mogli da ugase kanal Svetlane Cece Ražnatović, jer ih je, kako kaže, oštetila, kao i da njen tim štiti Aleksandra Radulovića Futu.

Foto: Hypetv

– Autori mogu oboriti Svetlanin Jutjub kanal jer vlasništvo nad fonogramima nije njeno, pričam u ime naših autora, nego je vlasništvo PGP i ostalih izdavačkih kuća, ali nam to nije bila namera i nismo radikalizovali slučaj, ipak bi bilo sramota da jedna od najvećih balkanskih zvezda nema svoj jutjub kanal. Njen tim štiti i Aleksandra Radulovića Futu i bili su nemilosrdni prema Jeleni Karleuši. Za razliku od njih nama je poslednja opcija digitalna opomena, narodski rečeno rušenje kanala. Ali svako ima svoju politiku poslovanja – istakao je direktor ove firme za medije.

Karleuša se više puta oglasila nakon njegove izjave, a sada je objavila i privatne prepiske sa Milanom Radulovićem Laćom, Futinim pokojnim sinom.

foto: instagram/prntscreen

– Objavila sam jedan mikro deo mojih višegodišnjih prepiski sa Laćom… Neka ovo bude moj poklon njegovom ocu Futi… A ujedno i neka javnost vidi šta je Laća mislio o Nanogici, neka javnost vidi da sam davala novac za Marinino lečenje itd. Vidite kako se Futa zahvalio onom ko mu je lečio bolesnu ženu… On kao naslednik ima pravo samo da kolektuje zaradu od autorskih prava pokojne Marine, ne da odlučuje, briše, naknadno naplaćuje… OLOŠI, OLOŠI, OLOŠI, kojima ništa nije sveto! E pa sad neće biti ni meni – poručila je Karleuša, te objavila nekoliko poruka koje je razmenila sa Laćom.

foto: instagram/printscreen

– Toliko je nebitna. Pogotovo posle pos*ravanja na kevinu sahranu, samo da bi se fajtala sa mnom – napisao je Laća.

– Mučenica!!!!! A kako se pojavila kao klošarka?! – odgovorila je Karleuša.

– Zlobnica – dodao je Laća.

 Dno dna. Nego nisam zbog Marine htela ništa – nastavila je Karleuša.

– Srce… Mogla je da uđe u kapelu da izjavi saučešće. Ona je bre htela sliku pored kovčega… – dodao je Laća.

foto: instagram/printscreen

– Apsolutno i samo je došla zbog javnosti – napisala je pevačica.

U jednoj prepisci prokomentarisali su i to što je Ceca postala članica žirija u takmičenju “Zvezde Granda”, a Laća ju je nazvao “zlim ološem”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner