Background adbanner
calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJUKUSNIJI DORUČAK, A SPREMA SE ZA PAR MINUTA: Pravićete ga svakog jutra, prepun je hranljivih sastojaka SASLUŠANA ŽENA UBIJENOG TERORISTE! Crnogorska policija otkrila najnovije detalje JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) OLUJE, NEVREME I GROMOVI! Detaljna prognoza za jul mesec najavljuje VELIKI OBRT! VOJSKA HITNO STAVLJENA U STANJE PRIPRAVNOSTI: Hitno aktiviran alarm u AMERIČKIM BAZAMA U EVROPI! INFLUENSERI JAVNO POKAZALI BESNE MAŠINE KOJE VOZE! Jedan od njih vozi najskuplji automobil na svetu! (VIDEO) KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) KARLEUŠA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! SAMO TRAKA PREKO GRUDI: Prisutni izgubili dah kada su je ugledali! (FOTO) ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! OVO JE PRAVO LICE DEJANE ŽIVKOVIĆ! Javnost u šoku, sada više ništa ne može da se sakrije! (FOTO) Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vernik, niti vernik može biti terorista ŠA ĆE OD MIONE NAPRAVITI ROBINJU?! Isplivale skandalozne tvrdnje i sve tajne šifre, ovo menja tok rijalitija: “Bolestan je” MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL “Jednom sam muvala dečka, i mislim da je to bila velika greška!” Djana Smajo ekskluzivno u emisiji “ChitChat sa Nemanjom Kovačevićem” HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 1. JUL 2024. GODINE! U EMISIJI DEJANA DRAGOJEVIĆA saznajte sve o AUTORSKIM PRAVIMA “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo!

BIVŠI MUŽ OTEO DALILU DRAGOJEVIĆ IZ KANDŽI PROSTITUCIJE!

Objavio: RHT
15/12/2021 6:00 PM

Dalila Dragojević vešto izbegava da priča o bivšem mužu sa kojim je živela u Švajcarskoj skoro četiri godine. On se zove Eso Kurteši i u to vreme se bavio saniranjem i preprodajom firmirane garderobe, a u jednom trenutku završio je u zatvoru, navodno zbog neke pljačke.

Printskrin

Njih dvoje su planirali i da venčaju, ali je Eso ipak na kraju odlučio da završi sa Dalilom kad je saznao da ga je varala. Kako je ispričao za Svet njegov najbolji prijatelj, Eso sada planira da dođe u Srbiju i da pred kamerama ispriča sve o Dalili i paklu koji je prošla u Švajcarskoj.

“Upoznali su se u jednom kafiću u Švajcarskoj gde je Dalila radila. Eso je poznavao vlasnika, a pošto je bio šaner, nema koga nije znao po Švajcarskoj i Austriji. Svidela mu se Dalila, a ubrzo je saznao kako planiraju da je prodaju u belo roblje i na silu je nateraju da se bavi prostitucijom. Jedno veče izašao je sa njom i rekao joj šta se sprema i da će joj on pomoći da se izvuče. Bukvalno je tom vlasniku kafića zapretio i naterao ga je da Dalili da otkaz i vrati joj sva dokumenta. Tada su njih dvoje počeli da žive zajedno i Dalila mu je bila zahvalna jer je iščupao iz kandži prostitucije. Da njega nije bilo ko zna šta bi se sa njom desilo. Međutim, ta veza se nije dopala njenim roditeljima zbog čega je sa njima prekinula svaki kontakt. Eso je u jednom momentu završio u zatvoru, a kada je izašao na slobodu, doživeo je saobraćajnu nesreću i bio je u komi. Jedva se izvukao i oporavio, a Dalila je tada sve vreme bila uz njega. Međutim, drama počinje kad je Eso izašao iz bolnice”, otkriva njegov prijatelj.

Printskrin

“On je primetio da se Dalila drugačije ponaša, počeli su da se često svađaju i to su bile žustre rasprave. Saznao je da se Dalila neko vreme viđa sa jednim Bosancem koji je radio u Švajcarskoj i tu mu je pao mrak na oči. Ona je sve vreme njemu ljubomorisala i njega napadala za razne devojke, a ona je bila ta koja ga je varala. Kada je dobio dokaze da ona ima drugog, ošišao je na ćelavo. To je bila prava drama! Izbacio je nakon toga iz stana bez stvari, dao joj je samo dokumenta, a ona nije imala kud pa se vratila u Bugojno kod mame. Vrlo brzo će on doći u Srbiju da vam sve lično ispriča. Njemu je žao Dejana jer je i njega isto tako prevarila i povredila, a on joj je sve dao i pružio”, završava Esin najbolji drug.

Printskrin

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner