Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GALA SLAVLJE! GRUDI NA IZVOLTE, SVE PUCA! Vrela Kaća u zanosnom izdanju (FOTO) SVE JE SPREMNO ZA LUDU ŽURKU! Kaća odrešila kesu! (FOTO) NOVI BLAM! HITNA ODLUKA, PREKRŠAJ! Krofak ostaje bez para!? Niko nije očekivao ovaj potez CITY HYPE: Rijaliti “Imanje” tema broj jedan na Balkanu! Marina Tadić o navodnom bankrotu?! Mimi Oro iznela detalje sukoba sa Majom Marinković! “NE ZANIMA ME ŠTO ME ISMEJAVAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA” Haris Džinović otkrio kako podnosi što su njegove izjave predmet šale! HYPETV PROGRAM ZA utorak 21. maj 2024! Ekskluzivno u emisiji “Susret sa Du(š)manom” – Tamara Bojanić! MEGA NIVO! POGLED OD KOG ZASTAJE DAH! Ovde će boravti zvezde, brojimo sitno do početka! (FOTO) SPREMA SE HAOS! Sita Ahmić dala svoj sud o suočavanju Aneli i Asmina, PA OTKRILA ZAŠTO JEDVA ČEKA OVAJ SUSRET! PRVO I JEDINO OGLAŠAVANJE ASMINOVOG BRATA! Aneli ga optužila da se DR*GIRAO sa Asminom, OVO JE NJEGOV ODGOVOR SRBIJU ĆE POGODITI GRAD VELIČINE ORAHA! Prvi na udaru će biti OVAJ GRAD! HTEO DA SE POHVALI PA SE ISPALIO?! Sloba Radanović otkrio da novac od tezgi dobija na ruke! HAOS TEK SLEDI! Miljana i Zola u klinču?! GLASAJTE U ANKETI! Imena PRVOG VODITELJSKOG PARA su objavljena! Šta mislite? Ko je DRUGI VODITELJSKI PAR, a ko TREĆI najvećeg rijalitija na Balkanu? U Srbiji danas promenljivo oblačno i toplo vreme, lokalno kiša i pljuskovi sa grmljavinom EKSKLUZIVNO! KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA ZA HYPE pred veliku proslavu svog 32. rođendana! PRAVOSNAŽNO: Velika pobeda Telekoma, Šolak i SBB opet gubitnici!

“NISAM IMAO OCA, ALI ZNAM DA ĆU BITI NAJBOLJI TATA NA SVETU!” Emotivna i POTRESNA ispovest popularnog repera Milija “Nisam plakao kada su mi javili da je POGINUO” (VIDEO)

Objavio: RHT
04/02/2024 5:00 PM

U novom ekskluzivnom izdanju emisije “ShowBLIZ“, naše voditeljke, novinarke i autorke, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su na Hype televiziji, repera Marka Milivojeva Milija.

Foto: Hypetv

Popularni reper rešio je da svoj povratak najavi baš kod bliznakinja u emisiji ShowBLIZ, na Hype televiziji. Mili je napravio pauzu budući da je njegovu porodicu pogodila tragedija kada je Markov otac poginuo.
Milivojev
 je najiskrenije do sada govorio o tragičnoj smrti svog oca, pa do detalja opisao šta se tačno dogodilo, a na iznenađenje mnogih, govorio je i o odsustvu njegovog oca iz njegovog života, te da ga nije video čak 15 godina.

Foto: Hypetv

– Sve je drugačije kada rasteš bez oca! Trebao mi je tada, posle mi više nije trebao. Kada mi je brat javio da je poginuo, nisam plakao. Saznao sam ko je kriv i važno je da sam ja to saznao, jer nisam tip koji će nekog da tereti, meni je važno da ja znam. Možda je i bolje što se nismo videli 15 godina, verovatno bismo se danas svađali, takav nam je karakter. Nije mi nedostajala muška figura, moja majka je bila legenda i sve sam naučio sam, bio sam mali čovek odmah. Bilo je tu par ljudi oko mene koji su ja mislim napravili dobar posao kada je vaspitavanje mene u pitanju. – rekao je Mili u ekskluzivnom gostovanju na Hype televiziji u emisiji ShowBLIZ.

Gde Mili sebe vidi za 10 godina? – glasilo je pitanje voditeljke.

Uh, 10 godina je malo dug period, ali da, definitivno vidim sebe kao oženjenog čoveka i sigurno ću do tada biti otac. Baš zato što sam rastao bez oca, ja sam siguran da ću biti najbolji tata na svetu! Nikad neću prestati da se bavim muzikom, pa makar radio i pisao za sebe i ne objavljivao, to je moj poziv – rekao je Mili u emotivnom tonu.

Ispovest najpopularnijeg repera u regionu Milija, pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner