Background adbanner
calendar

Nedelja 23. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE JELOVNIK JELENE KARLEUŠE! Pevačica je uz pomoć ove dijete liniju dovela do savršenstva! ZLATO I LUKSUZ NA SVAKOM ĆOŠKU! Evo kako izgleda kuća Goce Božinovske, detalji ostavljaju bez teksta! (FOTO) IZBIO POŽAR U KBC “DRAGIŠA MIŠOVIĆ” Hitna reakcija, 14 vatrogasaca sa pet vozila na licu mesta! EVO ZAŠTO JE FEĐI ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! U kompjuteru mu našli nešto, a zbog ovoga mu uručena odluka o odbijanju! SLEDI DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ PRED FINALE?! Prekršila strogo pravilo, nastavila po svom i nakon što je opomenuta! KATARINA GRUJIĆ PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Pevačica u provokativnoj kombinaciji na slavlju kod Maje Berović, a evo gde će provesti leto! “JOŠ UVEK NIJE DOBIO POKLON, NEMA POTREBE ZA LUKSUZOM” Maja Berović progovorila o sinu, a onda otkrila da joj fali ova osoba! “MI SMO NA NJOJ VEŽBALI KAO NA STAROJ PONIKI” Filip Car nikad brutalniji prema NEMORALNIM DEVOJKAMA UDALA SE INFLUENSERKA NAĐA STANOJEVIĆ! Partner ju je zaprosio prošle godine na vrhu sveta, a sada mu tajno izgovorila sudbonosno “DA” (FOTO) PRIVEDENOM GLUMCU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Biće deportovan u Sarajevo, hitno se oglasio njegov advokat! PREDSEDNIK SUMIRAO PRETHODNU NEDELJU: Potrebni su nam sva snaga, mudrost i jedinstvo MARKO NIKOLIĆ SE NA VIDOVDAN OPRAŠTA OD BOKSA: Oproštajni meč na Kalemegdanu biće HUMANITARNOG karaktera UHAPŠEN GLUMAC FEĐA ŠTUKAN! Priveden na aerodromu “Nikola Tesla”, evo šta je pronađeno! HYPETV PROGRAM ZA PONEDELJAK 24. JUN 2024! Ekskluzivno u “D-CAST-u” ispovest Ljube Pantović kod Dejana Dragojevića! MAJA BEROVIĆ ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE POVODOM KRŠTENJA SINA: Evo ko je od javnih ličnosti došao među prvima, a oni su privukli veliku pažnju prisutnih! (FOTO) IZVRŠEN NOVI TERORISTIČKI NAPAD U RUSIJI! Ubijen policajac, osumnjičeni još uvek u bekstvu! (VIDEO)

Anitina majka ŽESTOKO udarila na Matoru, pa prokomentarisala odnos svoje ćerke i Anđela Rankovića!

Objavio: RHT
01/02/2024 8:44 PM

Pre nekoliko meseci glavna tema svih medija bila je prevara Anite Stanojlović u braku sa Jovanom Tomić Matorom, a kasnije je javnost uzbudila i vest o Anitinom odnosu sa Anđelom Rankovićem.

Foto: Printscreen

Anitina majka, Angelina, oglasila se za domaći medij i prokomentarisala ovaj ljubavni trougao:

Na pitanje da li misli da je Anita iskrena u svom odnosu sa Anđelom, Angelina je odgovorila:

-Anita je mnogo srećnija i ispunjenija u ovom odnosu, mirnija je, njihov odnos ima čvrste i zdrave temelje što ne možemo reći da je s Matorom bilo tako, pa je samim tim i sav odnos totalno drugačiji. Anita je više puta istakla da ni s Matorom nije glumila, ali jednostvno ovaj odnos s Anđelom joj više prija i zbog sebe i zbog njihove veze želi da bude najbolja verzija sebe – istakla je Angelina.

-Svako ko racionalno i razumno posmatra tu situaciju vidi da je Matora ljubomorna, sujetna i da je drmaju kompleksi zbog Anitine i Anđelove veze. Ne znam čemu to jer pre Anđela Matora je podnela zahtev za razvod – podsetila se ona, pa nastavila:

-Matora sve vreme želi da Anitu zgadi Anđelu, ali joj to ne polazi za rukom, ima potrebu da je ponižava i omalovažava. Takođe pokušavala je i dalje pokušava da celu kuću okrene protiv Anite, najsrećnija bi bila da Anita sama sedi u ćosku i da je svi čoporativno napadaju – smatra Angelina.

FOTO: Printscreen

Ona je pričala i o Bojaninim napadima na njenu ćerku:

-Bojana kao da je ona bila u vezi sa Anitom ili Anđelom iz koje je izašla povređena, pa pokušava sve vreme da ih ponizi i omalovaži. Ona umesto da se bavi svojom vezom, ona se bavi njihovom, konstantno vrti iste rečenice u krug i poprilično smara. Videla je da joj nije dovoljno da ima vezu u rijalitiju da bi bila u temi, pa hajde zakačiću se za Anitu i Anđela jer tu je siguran kadar- rekla je, pa dodala:

-Bojana toliko puta izgovara reč argument, a ne zna mu značenje iste reči, baš bih volela da joj neko objasni da je argument=dokaz, a lično mišljenje ne može biti argument. Bojana neka nauči razliku između argumenta i ličnog mišljenja, pa nek se onda javi da nešto kaže, ovako je zaista smešna. Želi druge da ubedi da su Anita i Anđelo fejk, a ni jedan validan dokaz nije iznela kako bi opravdala svoje mišljenje, jedno je šta bi Bojana volela da je istina a drugo je šta je istina. Njima je Bojana nebitna dok Bojana ne može ni jedan dan da izdrži da njih ne spomene, možda ima za cilj da pridobije njihove hejtere, jer je poznato ko ima veliku podrsku ima i hejtere – poručila je Angelina.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner