Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“I DALJE BIH DALA ŽIVOT ZA NJEGA” Karleuša priznala šok detalje iz braka sa Duško Tošićem: Evo šta joj je ozbiljno zamerio! “NISAM MOGLA DA PRIČAM OD ŠOKA” Breskvica grca u suzama, slomila se usred kluba pred svima zbog onoga što ju je zadesilo! NEVEROVATNO! Preko 5.000 PRIJAVA za samo SEDAM DANA! Rijaliti “IMANJE” pomera sve granice “OPERACIJE I ZRAČENJE SU DOŠLE NA NAPLATU” Evo gde je i čime se danas bavi Deki Pantelićem: Potresnim oglašavanjem se povukao, a sada… (FOTO) UČESNICI RIJALITIJA HITNO POTREBAN PSIHIJATAR: Stanje je alarmantno, izlanuli se u programu uživo i otkrili šok detalje NIKOGA SE NE PLAŠIMO, IDEM DA SE BORIM ZA NAŠU SRBIJU! Cela sala odzvanja i skandira u čast predsednika Aleksandra Vučića na predizbornom skupu u Novom Sadu EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Nives Celzijus o voditeljskoj ulozi u rijalitiju “Imanje”, otkrila sve o saradnji, Dejanu Dragojeviću i iznenađenjima za publiku! MAJA MARINKOVIĆ KORISTI TELEFON U RIJALITIJU? Skandal! Stigla PORUKA! Anastasija Grujić: Deca danas nemaju pravo detinjstvo. Devojčice imaju skuplju šminku od mene! PROCURILO – Miljana Kulić pred PRODUKCIJOM otkrila ko je hteo da je DISKVALIFIKUJE UDARNO! Srušio se AVION kod granice, POGINUO pilot HITNO OBAVEŠTENJE MUP-A ZA JAVNOST REPUBLIKE SRBIJE “OVO JE NENASILAN PROJEKAT” Nakon OTKRIVANJA PRVOG PARA VODITELJA rijalitija “IMANJE” oglasio se Saša Mirković HOROR NA DUNAVU Sudarila se dva broda, ima mrtvih! TRAGA SE ZA PET OSOBA LUKAS NAPRAVIO LOM U LESKOVCU! Folk zvezda zapalila masu! Gosti u transu vrištali na nastupu! (VIDEO) VELIKA TUGA! Preminuo cenjeni srpski novinar

Mučna scena SILOVANJA u seriji “Nečista krv” potresla Srbiju!

Objavio: RHT
14/12/2021 5:00 PM

Druga epizoda serije “Nečista krv” emitovana je sinoć na RTS-u, a mučna scena silovanja potresla je gledaoce.

PRINTSKRIN

U seriji koja je snimana po motivima iz više dela dela Bore Stankovića, Dragan Bjelogrlić tumači lik Hadži Trifuna, bogatog vođe hrišćanske manjine u Turskom carstvu.

printskrin

On pokušava da sačuva svoje bogatstvo i ugled svoje porodice, dok se istovremeno bori protiv svog erotskog nagona. Kako bi zadržao svoju moć, Trifun povlači niz poteza koji će imati užasne posledice po članove njegove porodice.

Teška scena koja je prikazana u drugoj epizodi potresla je publiku. Naime, albanski razbojnik Kolj traži od svog saradnika Hadži Trifuna da mu prepusti njegovu snaju, Tašanu, udovicu Trifunovog pokojnog sina, da bi mu se odužio za poslovne usluge.

PRINTSKRIN

 

Hadži Trifun se najpre koleba, ali na kraju Kolju prepušta Tašanu, koju tumači mlada glumica Anđela Jovanović, ćerka proslavljenog glumačkog para, Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić.

U jednoj od najmučnijih scena gledali ste kako Kolj siluje Tašanu.

Ali, možda je još mučniji dijalog koji posle ovog događaja Trifun vodi sa snajkom Tašanom, a u kojem ju je okrivio za ono što se dogodilo, odbacio i rekao joj da mu se više ne obraća i da je trebalo da izvrši samoubistvo nakon što je obeščašćena.

Lik albanskog gazde i kriminalca Kolja maestralno tumači bosanskohercegovački glumac Feđa Štukan.

On je letos, povodom premijere filma “Nečista krv – greh predaka”,  govorio o tome kako se pripremao za ulogu i kako je doživeo lik Kolja.

– Iskreno, ovo je verovatno bila najteža uloga dosad, ne zbog samog karaktera, nego zbog jezika na kojem igram. Mnogo su mi pomogli Iskra i Aljban, koji su snimili audio-zapis cele moje uloge. Potom sam je u kompjuterskom programu izrezao na rečenice i zatim ih poređao jednu iza druge, otprilike 200 puta svaku. Fajl sam prebacio u telefon, s kojeg sam u slušalice puštao tekst bez prestanka 24 sata, sedam dana u sedmici, 30 dana u mesecu. Nisam imao drugi način da spremim ulogu na albanskom jer mi je melodija jezika potpuno strana, nisam imao priliku da ga često slušam. Kad sam manje-više savladao izgovor, ponovo sam se našao sa Aljbanom i Iskrom na Skajpu da čuju kakav je napredak i da mi daju nove sugestije. Verovatno je ovo bila najtemeljnija priprema uloge u karijeri.

PRINTSKRIN

Između ostalog i zbog toga što je delove dijaloga morao da govori na albanskom, koji mu je stran. Ipak, on je istakao i da je navikao na uloge negativaca.

– Verovatno zbog mog lica s ožiljcima ne dobijam uloge prosvetnih radnika, češće igram siledžije, ubice, dilere, makroe, a sasvim slučajno imam i neke od tih poslova u biografiji, valjda se to nekako vidi. Pre nekoliko dana prošao sam u mislima kroz sve svoje filmske uloge i shvatio da sam samo jednom na filmu imao s glumicom dobrovoljni seks pred kamerom, svaki drugi put sam silovao nekoga, ali i te uloge mora neko da igra. Ne žalim se zaista, negativci su nekako kompleksniji i zanimljiviji karakteri za igru od pozitivaca. Više volim da igram marginalce, tu se snalazim bolje – rekao je tada Feđa.

IZVOR: KURIR.RS/NAJZENA.RS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner