Background adbanner
calendar

Sreda 22. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PORUKA DANA! NE ODUSTAJTE OD SNOVA! Zvezde poručuju da budete hrabri! TAJNA VEZA može postati OZBILJNA! “Maja je sa Stanislavom da bi se OSVETILA Mioni!” Ekskluzivno! Teodora RASKRINKALA Marinkovićevu! (VIDEO) APOKALIPSA ŠIROM SRBIJE! Kiša ne prestaje, ne vidi se prst pred okom! Lopatom skupljaju grad! Vučić se obratio naciji iz Njujorka: NIKADA SE SRBI NISU TAKO UJEDINILI KAO DANAS, Verujem da će naš narod biti ponosan! BLAMANTNO, SVI SE SMEJU! ŠA PROGOVORIO O BIVŠOJ: “Volim malo da preuveličam i da stavim mašnicu” “Čorba ima ZABRANU PRILASKA! Na SUDU smo!” Ekskluzivno! Teodora Bilanović otvorila dušu! (VIDEO) BRUTALNO, GORE MREŽE! JELENA KARLEUŠA:”Gospođo, da li vam je promaklo da vam se sinčić zvani IQ11 liže sa Nanogicom koja je bila uhapšena” “ZABRANIO SAM SVIMA DA ANELI DAJU NARKOTIKE!” Asmin Durdžić ekskluzivno za HypeTV progovorio o HAPŠENJU “Policija je uletela u stan, mislio sam da su došli po mene!” Prekinut meč Novaka Đokovića u Ženevi! FILIP CAR POKAZAO SREDNJI PRST HEJTERIMA: A onda poručio svima da su NESPOSOBNI! Evo šta ih NAJVIŠE BOLI “Janjuš će POBEDITI!” Ekskluzivno! Vivien otkrila ko će osvojiti prvo mesto u rijalitiju! (VIDEO) ŠOKANTNI POTEZ MITROVIĆA! Oglasio se Saša Mirković i poslao JASNU PORUKU! “Borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti”: Vučić se oglasio na Instagramu! VUČIĆ OTKRO ŠTA SU MU REKLI: “Hteli smo da pričamo sa nemcima, ali…” NEMAJU BLAMA! ĆERKA STANISLAVA REAGOVALA NA VRELU AKCIJU U KLOZETU! Stiglo upozorenje i jasna poruka! HYPETV PROGRAM ZA četvrtak 23. maj 2024! Poznata tiktokerka, pevačica i model gost je emisije “Karte na sto”

STAO NA NJENU STRANU: Marko Marković podržao Žanu da podnese tužbu!

Objavio: RHT
28/01/2024 10:31 PM

Sinoćnja emisija “Nominacije” digla je javnost na noge, te su milioni gledalaca posmatrali šta će ko pojedinačno od učesnika “Elite” reći za Ivana i Žanu.

Foto: Printscreen Instagram

Tako je u jednom momentu Žana Omnia ušla u verbalni klinč sa nekim od učesnika, među kojima je bio i Nenad Macanović Bebica za kog je rekla da će, kada napusti “Elitu”, da ga tuži, te da će se čekati na kraju sudski epilog ovog sukoba.

Tim povodom za medije oglasio se i Marko Marković koji je imao da kaže sledeće:

foto: youtube/printscreen

-Pa kao što i sama Žana kaže pravi prijatelji su napolju, van rijalitija, tamo možeš biti sa nekim poznanik ili rijaliti kolega. Znate kako, tamo ako nisi sa nekim istomišljenik ili ne želiš da izneseš svoje mišljenje, eventulano na neki blaži način izneseš, odmah kreću: “Nemaš stav, dupljak itd itd”. I ja sam takav bio, uvek sam prokomentarisao neku situaciju i moje viđenje iste. Što bih ja sad skakao po svaku cenu, sve dok me neko ne uvredi. Žana odlično pliva kroz ovu sezonu, apsolutno tu ne bih ništa menjao. Mnogima je trn u oku, a nikoga ne dira prva, niti se svađa, osim kad neko krene na nju, a kad iznese svoju tačku gledišta, upali se pola njih tamo – istakao je Marko.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner