Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

MOJE DETE NIJE VREĆA KROMPIRA! Severina se hitno oglasila (FOTO)

Objavio: RHT
23/01/2024 6:30 PM

Severina ostala bez deljenja starateljstva nad sinom! Vrhovni sud poništio prethodnu presudu

Foto: Printscreen Instagram

Vrhovni sud Hrvatske doneo je odluku da Severina Vučković više nema prava na deljenje starateljstva nad sinom Aleksandrom, već isključivo otac Milan. Ova odluka šokirala je javnost, a Severina je izrazila bes i najavila “borbu do poslednje kapi krvi” kako bi zaštitila svoje pravo da viđa sina.

Severina je na svom instagramu napisala sledeće:

O maloj kapi na dlanu i proceduri] Nosim ga od kada je bio mala kap na dlanu. Od kada se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog djeteta i mene. Ročišta, saslušavanja, ispitivanja, prijavljivanja, vještačenja.

Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne vjeruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dijete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dijete ne bi trebalo živjeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja.

Sad su Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mog djeteta, koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji trpi torturu, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su one suprotne postojećoj praksi…

Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu.
Moje dijete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade djetetu, da ja ne smijem o tome govoriti da ne bih nekoga uvridila
.

Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dijete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živjelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju.

Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. Jebali vas ‘proceduralni razlozi’. Jebala vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete!” napisala je pevačica.

Presuda koja je poništena datira iz 2021. godine, a sada je otac dobio potpunu kontrolu nad starateljstvom. Severina je ogorčena na pravosudni sistem, ističući da je nemoćna pred odlukama koje, prema njenim rečima, idu protiv prakse Ustavnog suda.

Nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati“, izjavila je Severina za Večernji list. Pevačica je najavila da će se boriti za prava i dobrobit svog sina, ističući da je prošla kroz golgotu hrvatskog pravosuđa i da će i dalje nastaviti sa svojim naporima.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner