Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DOZIVALI POLICIJU I ADVOKATE DA IH VADE IZ RIJALITIJA! Usred DRAME oglasio se EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV Ivica Stefanović, najbolji prijatelj Miloša i Silvije GROZNIJE NE MOŽE! Dostavljač umesto proizvoda iz apoteke isporučio ĐUBRE NA ADRESU na Vračaru, uredno ga naplativši skoro 2.000 dinara! (FOTO) Folkerka otkriva detalje ŽUSTRE SVAĐE sa mužem! PERJE LETI, a evo kakve KRITIKE dobija! DVE GODINE OD SMRTI VODITELJKE GORICE NEŠOVIĆ! “Srce me boli za tobom!” (FOTO) Srpska pravoslavna crkva DONIRA 100.000 EVRA NAJUGROŽENIJIMA U POPLAVAMA U BiH! RANI RADOVI PRELJUBNICE – Očajno želela POPULARNOST, pa se prijavljivala za učešće u emisijama u kojima se PONIŽAVALA (VIDEO) 3 GRADA IDEALNA ZA PUTOVANJE! Neće vam trebati gomila novca ZAVIRITE U STAN NAŠE POZNATE GLUMICE! Glamur i luksuz na sve strane (FOTO) VUČEVIĆ NA OBELEŽAVANJU DANA SEĆANJA NA STRADANJE U JAJINCIMA: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove VUČIĆ OD SUTRA U NEMAČKOJ: Planiran susret sa Šolcom “DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI

NEJMAR POZNATOM PEVAČU PREOTEO DEVOJKU: Balkanka zavela dva slavna momka, a ono što je usledilo niko nije očekivao (FOTO)

Objavio: RHT
17/01/2024 5:30 PM

Slavni fudbaler Nejmar nije samo u centru pažnje zbog sportskih uspeha, već i zbog ljubavnih trzavica koje su obeležile njegov privatni život. Malo je poznato da je Nejmar, pre nekoliko godina, preoteo devojku svog velikog prijatelja i kolege, poznatog pevača Malume.

Foto: Printscreen Instagram

Maluma je bio jedan od izvođača na Nejmarovoj rođendanskoj proslavi, svedočeći o njihovom prisnom prijateljstvu. Međutim, ljubavni trougao započeo je kada je Nejmar osvojio srce Natalije Barulić, devojke sa Balkana koju je Maluma upoznao na snimanju svog spota 2017. godine.

Par je brzo postao nerazdvojan, zaljubljen od prvog dana, a njihova ljubavna priča bila je poput bajke. Tetovaže, zajednički pas i izjave ljubavi na društvenim mrežama bili su deo njihove svakodnevnice. Sve to kulminiralo je na Nejmarovom rođendanu, gde je Natalija imala priliku da upozna fudbalsku zvezdu.

Ipak, sreća nije dugo potrajala. U februaru 2020. godine, Nejmar i Natalija su objavili svoju vezu, a Maluma je postao prošlost. Natalija je javno izrazila svoju ljubav prema fudbaleru na društvenim mrežama, a njihovo zajedničko vreme provodeno u Parizu ukazivalo je na ozbiljnost veze.

Maluma nije ostao nema na ove događaje. Ubrzo nakon raskida, objavio je pesmu “Hawai” koja je podgrejala glasine o tome da je posvećena

i Nataliji. Stihovi pesme nisu direktno demantovali te tvrdnje, a neobično je da Maluma nije imao određenu situaciju u glavi kada je pisao tekst.

Drama je dostigla vrhunac kada je Nejmar snimljen kako peva Maluminu pesmu, što su mnogi protumačili kao svojevrsno ruganje. Maluma je privremeno ugasio svoje društvene mreže zbog celog događaja, ali se vratio uskoro zbog poslovnih obaveza.

Na kraju, Nejmar i Natalija nisu uspeli da održe svoju vezu, što je Natalija kasnije potvrdila izjavom da joj slavni fudbaler više ne nedostaje. Ova ljubavna saga pokazuje da cena slavnog fudbalera može biti visoka, čak i kada je reč o gubitku prijateljstva.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner