Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

O OVOM SNIMKU BRUJI INTERNET: Selena Gomez ponovo u centru drame, otkriven incident sa dodele Zlatnih globusa (VIDEO)

Objavio: RHT
09/01/2024 6:00 PM

Selena Gomez, Kajli Džener i Timoti Šalame su trenutno glavna tema društvenih mreža nakon dodele Zlatnih globusa u nedelju uveče.

Foto: Alberto Rodriguez / AFP / Profimedia

U toku jučerašnjeg dana internet su preplavili snimci Selene Gomez koja je u reklamnoj pauzi prišla stolu za kojim je sedela njena najbolja drugarica Tejlor Svift i još jedna devojka, te im je ona prepričala događaj koji ju je uznemirio i koji je izvazvao zapanjenost njenih prijatelja.

Ova viralna reakcija pokrenula je brojna nagađanja o tome šta je to toliko uznemirilo Selenu, da bi potom vrlo brzo počeli da se šire tračevi da se radi o neprijatnom susretu koji je glumica i pevačica imala sa kolegom Timotijem Šalameo i njegovom devojkom, popularnom rijaili zvezdom Kajli Džener.

Takozvani „čitači sa usana“ na TikToku naveli su da je Selena navodno prišla popularnom paru i pitala Timotija da se slikaju, na šta je Kajli odgovorila „ne“.

@thesun

Golden Globes viewers shared their thoughts on X, claiming that Selena was saying she asked Timothée Chalamet for a picture and Kylie Jenner said no #goldenglobes #selenagomez #taylorswift #kyliejenner #timotheechalamet #keleighsperry

♬ original sound – The Sun

Nije poznato da je Kajli do sada imala bilo kakav problem sa Selenom, ipak u Holivudu nije tajna da njih dve pripadaju grupama devojaka koje se međusobno ne podnose. Kajli je, kao i njena sestra Kendal, bliska prijateljica sa Hejli Biber, a njihovoj grupi pripada i Bela Hadid.

S druge strane, Selena Gomez je bila kako sa sadašnjim mužem Hejli, Džastinom Biberom, tako i sa bivšim dečkom Hadidove, The Weekndom.

Baš ove veze navele su fanove da pomisle da postoji dugogodišnje rivalstvo između njih, što je nakon ove dodele nagrada gotovo izvesno. Međutim, izvor blizak Gomezovoj navodi da ona nikada nije prišla stolu za kojim su sedeli Timoti i Kajli, a kamoli tražila sliku. Neimenovani izvor dalje navodi kako ih Selena nije čak ni videla na dodeli.

Za sada se ni jedna ni druga strana nisu oglašavale povodom navodnog incidenta.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/idj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner