Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DA LI ZASLUŽUJU NEDELJNU DNEVNICU?” Ana Ćurčić i Stefan Usiljanin krenuli da sređuju “Imanje”, a evo i kako su se snašli! (FOTO) Influenserka Anastasija Grujić: Obožavam striptiz barove, i dečka sam vodila! ZBOG SMRTI MUK U RIJALITIJU! Učesnik izneo stravične tvrdnje, nakon njegovih reči ona se zaledila! HYPETV PROGRAM ZA ponedeljak 20. maj 2024! Dejan Dragojević ugostio je MC Aleks! ZANEMELA OD ŠOKA! Staniji uživo u emisiji pušten snimak Aneli Ahmić, Dobrojevićeva nije znala šta ju je snašlo! NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI! Aleksandra otišla kod Filipa u Hrvatsku, a onda se odmah oglasila: Evo šta se dešava kod njega i kakvo je stanje! (FOTO) “I DALJE BIH DALA ŽIVOT ZA NJEGA” Karleuša priznala šok detalje iz braka sa Duško Tošićem: Evo šta joj je ozbiljno zamerio! “NISAM MOGLA DA PRIČAM OD ŠOKA” Breskvica grca u suzama, slomila se usred kluba pred svima zbog onoga što ju je zadesilo! NEVEROVATNO! Preko 5.000 PRIJAVA za samo SEDAM DANA! Rijaliti “IMANJE” pomera sve granice “OPERACIJE I ZRAČENJE SU DOŠLE NA NAPLATU” Evo gde je i čime se danas bavi Deki Pantelićem: Potresnim oglašavanjem se povukao, a sada… (FOTO) UČESNICI RIJALITIJA HITNO POTREBAN PSIHIJATAR: Stanje je alarmantno, izlanuli se u programu uživo i otkrili šok detalje NIKOGA SE NE PLAŠIMO, IDEM DA SE BORIM ZA NAŠU SRBIJU! Cela sala odzvanja i skandira u čast predsednika Aleksandra Vučića na predizbornom skupu u Novom Sadu EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Nives Celzijus o voditeljskoj ulozi u rijalitiju “Imanje”, otkrila sve o saradnji, Dejanu Dragojeviću i iznenađenjima za publiku! MAJA MARINKOVIĆ KORISTI TELEFON U RIJALITIJU? Skandal! Stigla PORUKA! Anastasija Grujić: Deca danas nemaju pravo detinjstvo. Devojčice imaju skuplju šminku od mene! PROCURILO – Miljana Kulić pred PRODUKCIJOM otkrila ko je hteo da je DISKVALIFIKUJE

OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ POVODOM PODELE BOŽIĆNIH PAKETIĆA NA TRGU REPUBLIKE: “Zbog ovoga su me hapsili! Najdraži mi je osmeh na njihovom licu!

Objavio: RHT
06/01/2024 2:18 PM

Dečji hor Čarolija, koji je već dugi niz godina sinonim za vrhunsko izvođenje dečje muzike, danas u Beogradu oduševljava najmlađe sugrađane nastupom na Trgu Republike.

Foto: HYPETV

Nakon prazničnog nastupa, HYPE produkcija je obradovala mališane podelom paketića. Direktor i vlasnik Hype produkcije oglasio se tim povodom na svom X nalogu:

-Zbog ovog su me indijanci hapsili i ne stide se sami sebe. Ja se nisam stideo ni tada a ne stidim se ni sada. Uvek ću dati deci Božićne paketiće. Najdraži mi je osmeh na njihovom licu! – napisao je Mirković.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner