Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom! STIŽE OGROMNO NEVREME U SRBIJU! Pljuskovi s grmljavinom, ovi delovi su na udaru, a evo kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje! Početak rijalitija “IMANJE” krije POSEBNU SIMBOLIKU! Počinje 7.SEPTEMBRA, a evo zašto je baš TAJ DATUM važan! MAJA UCENJUJE STANISLAVA! Mislile da kamere ne snimaju, uputila mu poslednje upozorenje, Krofak pobesneo! (VIDEO) PREDSEDNIK SE PROVOZAO BEOGRADOM! Natpis na automobilu sve nasmejao, Vučić poručio: “”Ne iskradam se ja da vozim, nego…” “U USTIMA JE SAKRIO DVA ŽILETA! KADA JE SUDIJA DONELA PRESUDU PREREZAO JE SEBI VRAT!” Stravična ispovest Bakija B3 iz zatvora POSLE AKCIJE U RIJALITIJU PRAVO U DUBAI: Baki B3 urnisao rijaliti učesnice “Njih dvojica, trojica na smenu!” (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! Otkrivamo PRVI VODITELJSKI DUO rijalitija “IMANJE”: Najveći rijaliti projekat IKADA, u Hype produkciji, vodiće DRAGOJEVIĆ i CELZIJUS STANISLAV NASRNUO NA UROŠA: Zaleteo se na njega kao zver, Marinkovićeva skočila, sledi DISKVALIFIKACIJA?! (VIDEO)

Salma Hajek: “Porodica me je prisilila da se udam, imala sam fobiju od braka”

Objavio: RHT
02/01/2024 6:45 PM

Glumica Salma Hajek udala se na Dan zaljubljenih 2009. godine za francuskog milijardera Fransoa-Anri Pinoa u intimnom okruženju u Parizu. Međutim, glumica je nedavno priznala da se jako bojala braka.

Foto: instagram/printscreen

U intervjuu za “Glamur” otkrila je da je njena ceremonija kod matičara bila potpuno iznenađenje i da ona nije učestvovala u planiranju bilo čega.

“Nisam ni znala da ću se udati toga dana. To je bilo kao intervencija. Mislim da ovu priču nikada nisam ispričala. Odveli su me na sud. Moji roditelji, moj brat, svi su se okomili na mene. Imala sam fobiju od braka”, rekla je ona.

Uprkos početnom oklevanju, Salma je na kraju pristala na brak. Ona je objasnila da je upornost njene porodice bila jedan od razloga zašto su uopšte imali venčanje u zgradi suda.

“Bila sam nervozna”, priseća se. Nakon što je par razmenio zavete, svi su slavili na prijemu, koji takođe nije organizovala Salma Hajek.

“A zatim je usledio ručak u kući njegovih roditelja. Moja svekrva već je spremala ručak. Nisam imala izbora”, rekla je glumica.

Odlučili su da se još jednom venčaju i to u društvu najbližih prijatelja i porodice, u aprilu 2009. godine. Salma Hajek je pristala na udaju za Pinoa nakon tri godine veze, kad ju je treći put zaprosio.

Sada, 14 godina nakon sklapanja njihovog braka, veza Salme i Pinoa jača je nego ikada. Par ima 16-godišnju kćerku Valentinu Palomu, a Salma je prihvatila ulogu maćehe troje Fransoa-Anrijeve dece iz prethodnih veza.

Osvrćući se na njihovu dugotrajnu ljubav, Salma je pripisala zasluge svom suprugu za to što joj je pružao podršku i što je u njoj video osobine koje ona kod sebe nikada nije videla.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner