Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKU MILJKOVIĆU PRETI VIŠEGODIŠNJA ROBIJA? Ovo su DETALJI KRIVIČNE PRIJAVE? Evo DA LI JE KOD SEBE imao oružje DRAMA TOKOM IZNOŠENJA ODBRANE MAJKE DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA: “Dosta sa lažima” – Očevi ubijenih devojčica “izjurili” iz sudnice Pevačica doživela SAOBRAĆAJKU: Otkazale joj kočnice – sa njom u vozilu bile osmomesečna BEBA i petogodišnja devojčica MILJKOVIĆ I DALJE PROVOCIRA? I nakon 40 SATI SAMICE besan je! Novi detalji iz tužilaštva! HYPE NA LICU MESTA BAKA PRASE DOBIO ŽELJKA MITROVIĆA NA SUDU? Jutjuber se oglasio BRUTALNOM PROVOKACIJOM o kojoj bruje društvene mreže! Porodična idila! Aleks i beba STIGLE u Crikvenicu! Car se oglasio EMOTIVNOM objavom! Izgled Marka Miljkovića ZABRINJAVAJUĆI!? Detalji iz pritvora posle hapšenja DOK MARKO BESNI NA SASLUŠANJU, komšija čisti JAJA sa zgrade koja je Miljković bacao prilikom sukoba (FOTO) ŠOK INFORMACIJE IZ TUŽILAŠTVA! Saznajemo šta je Marko rekao SVEŠTENIKU nakon 40 SATI SAMICE?! 40 SATI SAMICE: Marko Miljković doveden SA LISICAMA! Luna BESNA! DOKLE VIŠE? Još jedna vožnja u kontra smeru na autoputu: Vozač “megana” zalutao kod Bubanj potoka (VIDEO) Sandra Afrika otkrila SVE DETALJE preljube! Volkov je varao sa koleginiocom?! Uhvatila ih na delu!? Evo o kome je reč! SAZNAJEMO: Devojčica je pronađena i vraćena u ustanovu TUGA! OTAC VIDEO SLIKU POGINULOG SINA, UHVATIO SE ZA GRUDI I KLEKNUO: Najtužnija scena na mestu gde je stradao Srbin iz Čikaga! Nezapamćeno nasilje u Trećoj gimnaziji: Prebijen profesor jer je pritekao u pomoć mladićima koji su se potukli Hype televizija ispred tužilaštva, gde se trenutno vrši saslušanje Marka Miljkovića!

IMA SE MOŽE SE! PRŠTI LUKSUZ NA SVE STRANE: Soraja slikala bezobrazno skupe detalje!

Objavio: RHT
01/01/2024 12:12 PM

Starleta Soraja Vučelić podelila je na društvenim mrežama fotografiju sa sinom i nevenčanim suprugom, čiji identitet dugo krije od javnosti.

Foto: Printscreen Instagram

U prvom planu bili su skupoceni satovi koje nose ona i njen partner, čime je ovog puta odlučila da se pohvali svima.

– Srećna Nova godina od nas! – napisala je Soraja u opisu objave na engleskom jeziku.

Na fotki se, inače, vide satovi koji su jako skupi. Cena jednog iznosi oko 20.000 evra, dok je Vučelićeva odavno poznata po konstantnom isticanju luksuznih stvari kojima je okružena.

Foto: Printscreen Instagram

Ona se tako nedavno hvalila kako je sebi kupila luksuzni nakit, a za sebe i sina je tad nabavila i iste autfite. U pitanju su belo-sive patike poznatog brenda, koje koštaju 620 evra.

Dečaka je častila i jaknicom u srebrnoj boji čija cena iznosi 1.250 evra.

Podsetimo, Soraja Vučelić često se na društvenim mrežama hvali luksuznim životom, a otkako je dobila dete, sina Kana, i njemu pruža komforan život.

Mališan je već od rođenja navikao da nosi brendiranu garderobu, a starleta se sada pohvalila najnovijim “ulovom”.

Soraja je otišla u šoping, a osim što je sebi kupila luksuzni nakit, za sebe i sina je nabavila i iste patike, i to ne bilo koje.

Foto: Printscreen Instagram

U pitanju su belo-sive patike brenda “Dior”, koje koštaju više stotina evra.

Dečaka je častila i jaknicom u srebrnoj boji, pa nema sumnje da će mama i sin blistati u bogatim kombinacijama. Nema sumnje, od malih nogu uči ga da bude u visokom društvu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner