Background adbanner
calendar

Subota 11. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNO! Kamere snimile Maju dok ima intimne odnose sa Stanislavom: Ćerka mu pretila u pismu, a Marinkovićeva joj zadala udarac VILA OD 650 KVADRATA KAKVA SE NE VIĐA RETKO: Evo kako izgleda kuća Miloša Bojanića, luksuz na sve strane! (FOTO) NEVIĐENI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA nakon saopštenja Saše Mirkovića o NAJMOĆNIJEM RIJALITIJU i nagradnom fondu od POLA MILIONA EVRA SKANDALOZNO PONAŠANJE ANITE I ANĐELA: Vređali Bojanu zbog odrastanja u domu i života bez majke, gledaoci zgroženi! ”ANELI MOGU DA IMAM KAD GOD POŽELIM i to ne samo ja! Nju mogu da imaju SVI! Ona bi najviše volela da joj se svi bivši skupe i da bude sa SVIMA!” Asmin Durdžić ekskluzivno u “ShowBliz”-u na Hype televiziji “NEKA IM IDE NA DUŠU!” Ivana Krunić o spekulacijama da je slala poruke političaru! “To je LAŽ!” TEYA DORA ZAPALILA EVROVIZIJU! Bacila publiku u trans, ostavila sve bez daha: Srpska predstavnica POKIDALA (FOTO) “BUDITE UČESNIK ZA 500 HILJADA EVRA” Dejan Dragojević poručio da nikako ne smete propustiti novi neprevaziđeni rijaliti format! MC STOJAN I ZORANA SVE ŠOKIRALI! PRISNO, PRISNIJE! Odao ih instagram “NE ZNAM DA LI BANE VOLI SVOG OCA!” Ivana Krunić upoznala svekrvu, ali svekra NIJE NIKADA! “Bane Čolak ne govori sa svojim ocem!” BRUTALNI SUKOBI ISPRED ARENE U ŠVEDSKOJ! Policija udarila na učesnike protesta, NASTAO OPŠTI HAOS PREDSTAVNIK FRANCUSKE NAGLO PREKINUO DA PEVA! Očekuje se još jedna DISKVALIFIKACIJA? Šok na probi (VIDEO) “Umesto 80.000 evra, dobila sam bombonjeru, a Mirković kravatu!” Saša Mirković potvrdio Marijine reči! POČELO FINALE EVROVIZIJE! Skandali ne prestaju da se nižu, diskvalifikacije i prozivke, Lorin ne želi da uruči statuu ako pobedi Izrael U JEKU SKANDALA! Breskvica se hitno oglasila i priznala za koga navija na Evroviziji, šokirala sve otkrićem! Ministar Dačić u poseti povređenom policajcu: Brojne su opasnosti kojima su policajci izloženi čuvajući bezbednost građana Srbije!

OPERISANA IVA ŠTLJIĆ! Glumica polomila obe ruke, a sada otkriva kako je protekla intervencija!

Objavio: RHT
27/12/2023 11:05 AM

Iva Štrljić juče je podvrgnuta hirurškoj intervenciji nakon što je prošlog četvrtka polomila obe ruke prilikom pada. Glumica je operisana na klinici za Ortopediju na Banjici.

Foto: ATAImages

Glumica je pre nekoliko dana polomila obe ruke nakon što je pala na jednom snimanju, a desnu je morala da operiše jer je povreda bila ozbiljna. Kako saznajemo intervencija je protekla u najboljem redu i Iva se sada oporavlja, što nam je ona i potvrdila:

foto: instagram/printscreen

Operacija je protekla odlično i sada moram strogo da mirujem. Ležim u bolnici i lekari me paze. Divni su i moram da istaknem da sam u rukama pravih profesionalaca. Još uvek ne znam koliko dugo ću morati da nosim zavoje i gips, ali sada je najvažnije da se što brže oporavim – kaže glumica.

Štrljićeva nam je poslala fotografiju operisane ruke na kojoj se vidi da je cela u zavojima.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner