Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BILI SU ZAGRLJENI!” Tuga NEVIĐENA u BiH! Spasioci ispod ruševina pronašli bračni par “Miljana Kulić LAŽE DA JE TRUDNA?!” Ekskluzivno! Nina Prlja RASKRINKALA Kulićevu?! (VIDEO) “Zašto se ŽENE UGOJE U MENOPAUZI?!” Ona je odgovorila na PITANJE: Sa težinom raste i DEPRESIVNOST (VIDEO) “Vratiću ih ja sve redom na FABRIČKA PODEŠAVANJA!” Rijaliti učesnik iznosi JEZIVE PRETNJE, gledaoci tvrde: “ON AKO PUKNE….” (VIDEO) MAJKA HEROJ! Lejla Zalihić je skočila sa TREĆEG SPRATA KUĆE U BUJICU i plivala 3 KILOMETRA kako bi SPASILA SVOJU ĆERKU (13) tokom STRAVIČNIH POPLAVA U BiH “Osećam se LOŠE I BEZVOLJNO!” Maja o RASKIDU sa Stanislavom: “Lažemo sami sebe! Moje veze su bile TOKSIČNE!” “RAZLIKA U GODINAMA SE NE VIDI!” Muž Aleksandre Bursać je DESET GODINA MLAĐI od nje, a ovim ju je OSVOJIO (VIDEO) PISALI PO OGLEDALIMA DA IM NE DAJU DA IZAĐU, a onda NESTALI IZ PROGRAMA? Svi se pitaju GDE SU Silvija i Miloš?! PLJUSKOVI I GRMLJAVINE u ovim delovima Srbije! Novo oglašavanje RHMZ! Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNI GOST mu se pridružuje na bini, a evo o kome je reč! (VIDEO) “UDARILO JU JE DRVO I…” Ovo je trudnica (29) koja je POGINULA U POPLAVAMA u BiH: Svekar u suzama govorio o nezapamćenoj tragediji: “Bila je tu sa unukom…” Vučić ispratio Mohameda bin Zajeda: Razgovor je uvek ISKREN I INSPIRATIVAN! (FOTO) “TUŽIĆE ME DONATOR SP*RME!” Milica ŠOKIRALA novim Terzinim navodima! Uputila APEL muškarcima: “Nemojte da pravite decu ako…” (FOTO) EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE SEKE ALEKSIĆ NA HYPE TV! Pogledjte programsku šemu za nedelju 6. OKTOBAR! ŠTA ZA GRAĐANE ZNAČI INVESTICIONI KREDITNI REJTING: Predstavlja veliku šansu i za srpsku privredu “Žao mi je što ga TOLIKO OSUĐUJU!” Influenser otkrio DETALJ o Desingerici za koji JAVNOST NIJE ZNALA (VIDEO)

TRUDNA ALEKSANDRA SPAKOVALA KOFERE, PA NAPUSTILA CARA: Filip otkrio sve detalje HAOSA u Crikvenici!

Objavio: RHT
26/12/2023 9:50 AM

Aleksandra Nikolić se naljutila na Filipa Cara, pa odlučila da spakuje kofere i napusti Crikvenicu. Kao bobma odjeknula je vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car opet raskinuli!

Foto: HYPETV Ilustracija / Printscreen instagram

Aleksandra Nikolić i Filip Car su par čiji je ljubavni život bio pod lupom javnosti od samog početka njihove veze. Svojim brojnim svađama i raskidima, privlačili su pažnju medija, ali su uspeli da pronađu mirnu luku i nastave svoju romansu. Međutim, nedavno su se pojavile glasine na društvenim mrežama o mogućem raskidu njihove veze, što je izazvalo pravu pometnju među njihovim fanovima.

Trudna Aleksandra se vratila za Beograd, a po tom pitanju se još uvek zvanično ne oglašava, osim što je otpratila Filipa sa Instagram i obrisala sve zajedničke fotografije. To je bio dovoljan povod za sumnju da među njima opet nešto ne štima!

– Obrisala me je, blokirala i tako stavila hiljadu bolesnika na leđa za Božić… – poručio je on između ostalog.

Još uvek nije jasno zašto je Aleksandra informaciju o raskidu demantovala, iako je i više nego jasno da je njihov odnos ponovo na klimavim nogama, iako su svi mislili da su napokon uplovili u mirnu luku.

– Naravno da to nije istina! Ljudi pišu gluposti… Ako budem i dolazila za Beograd moraću da dođem radi nekih dokumenata, ništa drugo – rekla je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner