Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

JOŠ JEDAN UDARAC ZA MATORU Najbolja drugarica joj radila iza leđa, Anita iznela sav prljav veš – Jovana pobesnela: “Koga ćeš ti da gaziš?”

Objavio: RHT
25/12/2023 8:30 PM

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora brutalno su se sukobile u “Beloj kući“.

Foto: printscreen instagram

Tom prilikom je Anita istakla je da je najbolja prijateljica Jovane Tomić Matore otkrila njoj sav njen prljav veš.

– Tvoja drugarica Tamara mi je sve ispričala o tebi – kazala je Anita.

 Moja drugarica i žena su mi radile iza leđa, je l’? Ajde, pričaj, ku*vo jedna. Ajde, šta to znaš o meni? Što si dovela dete kod takve osobe? Ako ti je moja drugarica svašta pričala o meni. Koga ćeš ti da gaziš, ološu? – rekla je Matora.

– Neću ti dozvoliti da me blatiš – rekla je Anita.

– U**aću se svima u život ko me je olajavao, kao i tebi. Pozivam javno Tamaru Marić, neka kaže šta je rekla Aniti u Đedovićevom stanu dok on tu nije bio. Ajde da vidim šta je to moja kuma i najbolja drugarica rekla za mene. Mene se moj otac nije odrekao – rekla je Matora.

Podsetimo, Anita Stanojlović nedavno je napustila “Elitu” kako bi otišla na suđenje sa bivšim partnerom sa kojim ima dete.

hypetv.rs/blic

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner