Background adbanner
calendar

Ponedeljak 3. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pobednici izbora u svojim glavama a u narodu ih zovu – STATISTIČKA GREŠKA! Evo kakve rezultate su napravili: Vladimir Gajić, Velimir Ilić i Jovana Stojković! FILIPU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI! Evo u kakvom izdanju je Aleksandra Nikolić UHVAĆENA U NOĆNOM PROVODU! ŠOK! (FOTO) ŠA UHVAĆEN NA DELU SA CIMEROM USRED NOĆI! Nastaće opšti haos, Miona nije mogla ni da nasluti šta je reper radio dok je spavala! “OČEKUJE NAS TEŠKO VREME! Moraćemo da čuvamo našu zemlju” Aleksandar Vučić se obratio građanima Srbije UBEDLJIVA POBEDA SNS-a! PRVI ZVANIČNI REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2024 “MIONA I DALJE VOLI STANISLAVA” Oglasila se njena drugarica i spoljnog sveta i RASKRINKALA SVE, pa otkrila sve o pomirenju bivših ljubavnika MENJA SE SVE U RIJALITIJU! Maja saznala poražavajuću istinu o Stanislavu, a onda donela šokantnu odluku! ĐANI VRAĆEN SA GRANICE! Haos u porodici Trajkovića, njegova žena kriva za sve, a ovo su detalji OVO SU PRVI REZULTATI IZBORA! Lista “Aleksandar Vučić – Srbija sutra” OSVOJILA NAJVIŠE GLASOVA! PREDSEDNIK SRBIJE SE OBRAĆA JAVNOSTI! U Beogradu 52 odsto, FASCINANTNA POBEDA! “KADA RAŠIRIŠ SRPSKU ZASTAVU, TO SE SMATRA AGRESIJOM!” Žestoka poruka Jelene Karleuše ODZVANJA: Oglasila se i bez ustručavanja iznela sve! OVO SU PRVI REZULTATI LOKALNIH IZBORA 2024! MILJANA UZELA ZOLI PARE, PA ONDA POBEGLA: Reagovala i POLICIJA, evo kakav pakao je priredila bivšem! STRAVIČNO! EVO KAKVE POZE SU MIONA I ŠA ISPROBAVALI U KREVETU: Procurili šok detalji, Jovanovićeva pravila haos pod pokrivačem URAĐEN NAJNOVIJI PRESEK! Evo koliko ljudi je glasalo do 19 časova, zatvorena biračka mesta UČESNIK SLOMLJEN ZBOG SMRTI! Ne može da dođe sebi, guši se u suzama, stravične scene!

EKSKLUZIVNO! “SLUČAJNO SU MI PRONAŠLI KANCER! NISAM IMAO NIKAKVE SIMPTOME!” Uznemirujuća ispovest diksvalifikovanog rijaliti učesnika “Lekari mi nisu dali nikakve šanse!” (VIDEO)

Objavio: RHT
20/12/2023 9:13 PM

U novom izdanju emisije“Vatreno krštenje” autorki, novinarki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, a koju ćete uskoro gledati u novoj JOŠ POMPEZNIJOJ i EKSKLUZIVNIJOJ verziji pod nazivom “SHOWBLIZ” koja će zbog velikog interesovanja publike biti produžena, a koja se emituje svake subote u 18h na programu Hype televizije, bliznakinje su ugostile diskvalifikovanog učesnika rijalitija, bivšeg političara Aleksandra Požgaja.

FOTO: Printscreen/ilustracija

Požgaj se otvorio našim bliznakinjama kao nikome do sada, pa do detalja opisao najstrašnije detalje iz perioda kada mu je tokom učešća u rijalitiju, sasvim slučajno pronađen kancer.

-Da li si imao neke simptome? – glasilo je pitanje.

-Ne, baš nikakve, lekar mi je slučajno našao, išao sam na pregled zbog upale bešike, imao sam temperaturu, jer sam uskočio u bazen sa hladnom vodom – rekao je Požgaj u svojoj ispovesti.

-Kakve su ti bile šanse? – usledilo je pitanje.

-Nisu mi ni dali šanse, posle operacije u kojoj je trebalo da mi otklone testis, trebalo je da idem na tumor markere zbog moguće metastaze, nisam znao ni šta će sve da mi seku – rekao je Požgaj.

FOTO: Privatna arhiva

Celu ispovest Aleksandra Požgaja u emisiji “Vatreno krštenje” pogledajte klikom na video ispod ovog teksta, a od sledeće nedelje Vas pozivamo da pratite “Vatreno krštenje” u malo drugačijem, još ekskluzivnijem obliku pod novim nazivom “SHOWBLIZ”, uz dodatno iznenađenje za sve Vas, a to je produženo vreme emitovanja ove emisije, jer su naše bliznakinje rešile da Vas obraduju novitetima koje ste svi tražili! 

UKOLIKO ŽELITE DA PROČITATE JOŠ EKSKLUZIVNIH VESTI IZ EMISIJA “VATRENO KRŠTENJE”, KLIKNITE NA LINK OVDE.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner