Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

MATORA POBESNELA PA UPUTILA ANITI JEZIVE PRETNJE: “Slomiću je i zadaviti!”

Objavio: RHT
15/12/2023 11:22 PM

Jovana Tomić Matora je u današnjoj emisiji više puta doživela slom zbog Anite Stanojlović, a do haosa je došlo kad je Stanojlovićeva priznala da se između njih dve izgubila strast nakon izlaska iz “Zadruge 6”.

Foto: Printscreen Youtube

Matoru je ova izjava izbacila iz takta, jer je smatrala da je Anita ponižava.

– Slomiću je, zadaviću je, preklaću je – govorila je Matora sebi u bradu.

– Nestala je strast, to sam pričala sa Nemanjom. Ovde je bilo drugačije, ovde smo imale veću strast. Ona se napolju ponašala kao ja, s vremenom se izgubilo – rekla je Anita, a Matora je skočila i krenula ka njoj.

– Šta pričaš ti da je nestala strast? Šta pričaš laži? – pobesnela je Tomićeva.

– Dobro, možda sa tvoje strane nije. Neću da komentarišem više, ne zanima me – istakla je Stanojlovićeva.

Foto: Printscreen Youtube

– Šta pričaš, jesi ti normalna? Šta je za tebe redovan s*ks? Što dva dana nisam htela da imam s*ks kad je dete tu – urlala je Jovana.

– Ne pominji dete i ne vadi se na to – dodala je Anita.

– Šta pričaš? Mi se kod kuće j*bavale gore nego ovde u rijalitiju, naravno da si kod kuće slobodniji. Treba sad da idem u detalje, to me teraš? Ti kažeš da smo se bolje j*bavale u rijalitiju, nego ovde? Šta radiš ti, šta me ponižavaš, bre? Što lažeš to? – nastavila je Tomićeva.

– Ne lažem, govorim ti kako je bilo, istinu – priznala je Anita.

– Možda je glumila – rekao je voditelj.

– Da li me zaj*bavaš? Kako može ako izađeš iz rijalitija… Ja neću da dozvolim da me neko ponižava. Mi smo napolju imali bolji s*ks nego ovde, da li ste normalni? Nisam luda, svakog dana smo imali s*ks – odgovorila je Matora. 

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner