Background adbanner
calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TA TRAGEDIJA JOJ JE OBELEŽILA ŽIVOT” Komšije otkrile dirljive detalje iz Senidinog života koje niko nije znao: “Poginuo je…” SENZACIONALNI USPEH I BEZ REKLAME! Duet “Sad i zauvek” Dragane Mirković i Ace Lukasa osvojio srca publike i broji 30 miliona pregleda 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SE VRAĆAJU STARIM LJUBAVIMA! Veliki životni preokret STIGLA NOVA OSVETA KROFAKA! Stanislav se hitno oglasio i sve javno objavio, VIŠE NE MOŽE DA IZDRŽI! (FOTO) OVO JE MISTERIOZNA ĆERKA VESNE DEDIĆ! Voditeljka je krije kao zmija noge, živi daleko, a sada joj uputila emotivnu poruku! (FOTO) LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Neviđena drama u Crnoj Gori, prekinuli letovanje PODMUKLA BOLEST VREBA! IŠLA JE U WC DO 30 PUTA DNEVNO! Obratite pažnju da ne dođe do stravične dijagnoze! Ovo su simptomi! GOLA KAJA, OSTAVLJ BEZ DAHA! Fotka pevačice od koje kreće voda na usta (FOTO) POGINUO IZVRŠNI DIREKTOR AUDIJA! Strastveni planinar sa 3.000 metara pao i nastradao NAREDNE 3 GODINE OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKAJU PARE! Životni preokret “Živela je sa divljim svinjama… Spavale su na zemlji…” Emisija Dejana Dragojevića koja je uzdrmala Srbiju! “PLAČU ONI, PLAČEM I JA” Tamara Misirlić u “D-Cast-u” o borbi i humanosti: “Sva trojica su invalidi od samog rođenja” POTRESNO! “BARBARA NE ZNA DA PEVA” Lepi Luka OPLEO PO ESTRADI: Otkrio koji reper nikada neće biti zvezda, a evo s kojom pevačicom se druži privatno! (VIDEO) ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) ŠOK POTEZ REPERA HENIJA! Niko ne zna šta se desilo s njim, FANOVI ZABRINUTI! (FOTO) STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA BANOVOM BRDU! Procurio i snimak nasilja

“SVE ME PODSEĆA NA NJEGA” Miljana u suzama zbog Bebice A ONDA JE ZOLA POBESNEO!

Objavio: RHT
08/12/2023 7:46 PM

Maja Marinković je ustala da prokomentariše ljubavni trougao između MiljaneZole Bebice.

FOTO: Hypetv

-Jutros sam videla haos između Miljane i Zole i to ne vodi nikuda. neko će biti diskvalifikovan. Ja ću pokušati da popričam sa njom nakon emisije ako hoće. Ona voli Zolu ali se vezala za Bebicu i voli i njega ali na drugi način -rekla je Maja.

-Ja volim Bebicu i ne mogu da budem u kući jer me sve podseća na njega. Auto sam rekla da proda -rekla je Miljana.

-Ova devojka ne može da izdrži bez mene. Jutros je plakala kada sam je posavetovao da samo izađe normalna odavde. Ne znam šta da radim -rekao je Zola.

-Kao da voli sebe da muči, mora da se stavi na prvo mesto -rekla je Maja.

Ja od jutros osećam takav bes prema njoj ali i takvu požudu da ne mogu da ti objasnim. Nakon svih dešavanja, ne želim sa njom ništa da imam, gadi mi se. Imam požudu prema svima osim prema njoj, kada bi mi prišla, verovatno bi mi se spustio- rekao je Zola.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner