Background adbanner
calendar

Ponedeljak 13. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PROĆI ĆEŠ KAO HARIS, UZEĆE TI PARE I ŠUTNUTI!” Skandal nakon snimka MC Stojana i Zorane Sikter: Fanovi osuli drvlje i kamenje po njima MAJA MARINKOVIĆ JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri i dođe sebi, Stanislav zanemeo od šoka! “ŠVAJCARSKOJ JE NAMEŠTENA POBEDA, SVE SE ZNALO UNAPRED!” Objavljena šok fotka, nižu se skandali i nakon završetka Evrovizije IRINA BOROVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Ćerka poznatog advokata hitno pozvala policiju! CECA NE OTVARA VRATA ANASTASIJI I LIDIJI? Uhvaćene nasred ulice kako neprestano zvone “NAŠI TAKMIČARI ĆE MORATI OVDE VREDNO DA RADE” Voditelj Stefan Usiljanin otkrio šta sve čeka učesnike rijalitija “IMANJE” (VIDEO) “ČINILA SAM IM DOBRO” Sandra Afrika priznala da li ju je prebila Marta Savić, pa otkrila koliko novca joj je davao Mile Kitić! ANITU OTAC NJENOG DETETA TUŽIO ZBOG MATORE: Može da izgubi STARATELJSTVO, njena majka van sebe, ovo su svi šokantni detalji DRAME ŠOK! SRPSKA PREDSTAVNICA JEDVA PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE: Objavljeni rezultati iz polufinala, šokantno koliko poena je dobila ČUVENI PROKA NA SAJMU RAKIJE: Bio jedan od najprimećenijih izlagača, nastavlja da niže uspehe u biznisu! (FOTO) JANJUŠ NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG ASMINA: Aneli se izlanula i otkrila da zna da je bio na korak da uđe u rijaliti, nastao haos JANJUŠ NASRNUO NA ANELI I ISTERAO JE IZ REHABA: Doživeo nervni slom, drama i haos šokirao gledaoce! OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ POSLE VENČANJA: Ne skida osmeh sa lica, “lumpuje” sa kumom, a evo i ko je on! (FOTO) TUGA U DOMU MIRZE SELIMOVIĆA: Pevaču UMRLA MAJKA, slomljen od bola, nedavno molio da joj se pomogne! GROM UDARIO U STUB DALEKOVODA! Stravično NEVREME u Požegi, haos u saobraćaju! “KRVARIO SAM SAT VREMENA” Novak Đoković otkrio zabrinjavajuće detalje

Tika Špic se oprašta od preminule koleginice Jelene: „SA NJOM JE SVAKO SNIMANJE BILO ZABAVNO!“

Objavio: RHT
08/12/2023 12:15 PM

Glumica Jelena Čvorović Paunović preminula je u prestoničkoj bolnici u 75. godini, a u srcu publike ostaće upamćena kao Zorka Pandurović iz serije “Porodično blago”.

Foto: Printscreen Youtube/Ilustracija Hypetv

Kadar je, između ostalih glumačkih gromada, delila i s Predragom Smiljkovićem, koji je igrao Tihomira Stojkovića, legendarnog Tiku Špica.

– Vest o njenoj smrti je nešto što sam najmanje očekivao. Jelena je bila predivna osoba. Imao sam sreću da je upoznam zahvaljujući Siniši Paviću. Igrala je kod njega još u “Otpisanima”. Nisam mogao da je prepoznam kad smo došli da snimamo “Porodično blago”, jer je tu igrala Zorku i potpuno drugi fah. Zahvaljujući reprizama naše serije, vidimo tek sada kakvu je fantastičnu ulogu napravila.  Jelena je bila topla osoba. Od našeg prvog susreta imao sam utisak kao da je poznajem ceo život i da smo najbolji drugari. Imala je topao glas. S njom ste mogli da budete samo najbolji prijatelj. Mnogo je volela svog supruga Milana i stalno je pričala o ćerki. Njegova smrt je za nju bila veliki udarac. Brinula se da ćerku izvede na pravi put, a mislim da je u tome i uspela – izjavio je glumac.

Foto: Printscreen Youtube

– S njom je na snimanju uvek bilo zabavno. Igrala je u “Beloj lađi” Tankosavu Tasić. Ona je starija od mene i izgledala je kao fitnes trener. U jednoj sceni je morala da bude na rolerima. Prvi put je stala na njih pred snimanje i za sekundu shvatila tehniku. Držim je ja za svaki slučaj. To je nama bilo toliko smešno da smo se smejali celog dana. Da ne pričam kako smo radili “Porodično blago”. Retko ko može da donese tako lik – zaključuje Smiljković.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner