Background adbanner
calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKS ODNELA DETE KOD LEKARA! Objavom zabrinula sve: Vidljiv je UJED OBUČENA SAMO U SRPSKU TROBOJKU! Ava Karabatić podržala ORLOVE: “Hrvatska je uz vas danas” ŽENA PEVAČA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: “Prvi put je popila šaku tableta, našao sam je u nesvesti, drugi put oproštajno pismo”Kobni detalji tragedije! I KAMEN BI ZAPLAKAO Mirza Selimović ne može da preboli smrt majke, objavio emotivnu poruku! DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 26. JUN Bika privlači “zabranjena” osoba, Vaga ima novu poslovnu ponudu, Jarac da pazi kome se poverava ŽIVOTNA PRIČA LANE DEL REJ NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM! Sa 14 godina je prvi put išla na odvikavanje, sa prodicom živela u prikolici! SRBIJA ELIMINISANA SA EVROPSKOG PRVENSTVA! Fudbaleri pakuju kofere, “Orlovi” idu kući ASMIN O GUBITKU BEBE: “Staniju je to pokosilo psihički” Izneo sve detalje o prinovi, konačno sreni! DA LI JE OVO BIO PENAL ZA SRBIJU?! Fudbaler Danske laktom patosirao Mitrovića STAN MOŽE DA SE KUPI ZA 70.000 EVRA U BEOGRADU!? Lokacije za mlade poslovne ljude i studente OVO NAM NIJE TREBALO! Veliki problemi za Srbiju! PONIŠTEN GOL ZA SRBIJU! Cela Srbija skočila na noge u sekundi! NOVAKOVA MOĆNA PORUKA ZA ORLOVE! Oglasio se i poslao snažnu poruku, svi u transu! (FOTO) JANJUŠ SAZNAO DA ĆE ANELI DA POBEDI!? Informacije iz spoljnjeg sveta sve šokirale, Marko ide u manstir! ŠOK! Umešan u sve i Asmin! PRVI START I ODMAH ŽUTI KARTON! Veliki problemi za Srbiju na početku! “Anđela je RASTURAČICA BRAKOVA?!” Ekskluzivno! Ana Jovanović RASKRINKALA Đuričićevu?! (VIDEO)

ĐUKANOVIĆ RASKRINKAO JOVANOVIĆA I OBRADOVIĆA “Kako je to moguće da će ući u koaliciju sa Đorđem Miketićem?”

Objavio: RHT
04/12/2023 12:44 PM

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i član predsedništva SNS-a, raskrinkao je takozvane patriote i borce za porodične vrednosti Miloša Jovanovića, lidera Nove DSS, i Boška Obradovića, lidera Dveri.

Foto: Printscreen

“Zanimljivo, do sada nismo čuli ni slovo komentara od strane tobože velikih poštovalaca porodičnih vrednosti, poput Miloša Jovanovića ili Boška Obradovića, kao ni bilo kog iz njihovih stranaka, kako je to moguće da će ući u koaliciju sa Đorđem Miketićem. Miketić je kandidat za gradskog odbornika na Đilas-Šolak listi u Beogradu, neki su ga ranije promovisali u budućeg gradskog menadžera”, poručio je on na svom nalogu na društvenoj mreži “X” i dodao:

“Kako sad to da velikim vernicima, tradicionalistima, poštovaocima porodice, ne smeta konzumiranje kokaina i plaćanje seksualnih usluga? Zar ćete sa takvima u koaliciju i kakvu to poruku šaljete javnosti?”.

Podsetimo, Đukanović je prošle nedelje istakao da opozicija uporno brani Miketića i da je recimo bilo ko na vlasti umesto njega na snimku, ista ta opozicija bi ga razapela. 

Foto: Printscreen

“Da je bilo ko iz vlasti umesto Miketića na snimku, vi bi ga razapanjili. Imali bi specijalne emisije i sagovornike na temu ugriženosti žena koje su prinuđene da se bave prostitucijom, a koje bahati predstavnici vlasti iskorišćavaju za niske strasti i to plaćaju narodnim parama. Analizirali bi danima kom kriminalnom klanu pripada taj pripadnik vlasti, od koga nabavlja kokain, kakve sve bahanalije inače predstavnici vlasti prave, ko učestvuje u orgijama, da li takav može da bude u javnom životu, kakav se primer daje društvu, posebno mladima… Danima bi vam to bila udarna tema i ne bi vas bilo briga kako je snimak dospeo u javnost. Ali, pošto je na snimku visoko rangirani opozicioni političar sa Šolak-Đilas liste, onda vas baš briga za sve gore pomenute teme.

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner