Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Marko Miljković sa lisicama na rukama doveden na saslušanje! Una Čolić napustila Srbiju i nije sama – Svi sa strepnjom čekaju Čolin komentar ŠOK ! MARKO MILJKOVIĆ SA LISICAMA NA RUKAMA STIGAO NA SASLUŠANJE! FILIP CAR STIGAO U BEOGRAD! Konačno u zagrljaju svoje mezimice PORODILA SE DANIJELA KARIĆ! Na svet donela četvrto dete SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Svi se urotili protiv Miljane Kulić, pa joj udarili na najbolniju tačku, na sina i Zolu! ZEMLJOTRES POGODIO KOSOVO I METOHIJU!Potres se najviše osetio u jednoj od najvećih srpskih svetinja PEVAČICA GRCALA U SUZAMA: Jelena Vučković se slomila „GOVORILA SAM U SEBI DA NEMAM RODITELJE“ A onda se dotakla i VATERPOLISTE! STANIJA I SANDRA AFRIKA OČI U OČI NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Pljuštale uvrede, a sada ŠOK SUOČAVANJE UŽIVO! MATORA ĆE DOŽIVETI POMRAČENJE, NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Njen brat će se suočiti sa Anitinom majkom TAJNO, očekuje se HAOS DEJAN DRAGOJEVIĆ PROVOCIRA: “Naša devojka počinje 07.09.” Evo šta je još poručio! (FOTO) ANABELA BEZ ŠMINKE! Nakon skandaloznog hapšenja Marka Miljkovića, snimljena sa unukom Mijom “KO PRE DEVOJCI, NJEGOVA JE” Saša Mirković poslao jasnu poruku, Mitrović ne može da se izbori sa porazom! ASMIN DURDŽIĆ NA HYPE TELEVIZIJI! Stigao u besnoj mašini! Uhvaćen pred snimanje ekskluzivne emisije VRELO! VAGE VOLE S*KSI KOSTIME, device da su PODREĐENE, a škorpije GRUBO! Da li se pronalazite? BOJANA UPUTILA ŠOK PRETNJE ANĐELINOJ PORODICI: Uništiće ih iznošenjem mračnih i prljavih TAJNI, muk u rijalitiju!

LEONTINA OTKRIVA : U pesmi „Ludak kao ja“ su delovi mog života!Ja sam taj „ludak“ koji pravi dugu tamo gde je nema!

Objavio: RHT
03/12/2023 6:30 PM

Leontina Vukomanović gostovala je u emsiji „Chit Chat sa Nemanjom“ koja se emituje na programu Hype televizije, nedelja 16 časova i tom prilikom autoru i voditelju Nemanji Kovačeviću otkrila kako su nastali neki od njenih najvećih hitova koje je pisala i komponovala za druge:

Foto: Hypetv

„Pesmu „Crveni Lak“ sam pisala za Sanju Đorđević i ona mi je bila inspiracija za te stihove, jer je ona jedna vamp ženska, sa crvenim noktima i karminom, i samo nju sam mogla da zamislim da snimi tu pesmu koja je postala ozbiljan hit koji se i dan danas sluša“, nastavlja Leontina
„Ako pričamo o pesmama koje se mogu podvesti da su moja lična karta, to je svakako pesma „Čija si „ od Tošeta Proeskog , jer da njega nije bilo mislim da tu pesmu niko ne bi mogao tako da otpeva – rekla je Leontina.

Poznata kao neko ko čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, Leontina je delove svog života ubacivala u pesme koje je pisala za muške autore kako ne bi novinari mogli da kopaju i čeprkaju, tako je i otkrila da je u pesmi „Ludak kao ja“ ubacila deo svog život :

„Tu nekako najlakše izbacim tu emociju iz sebe, stavim u muški rod i onda mi je nekako lako, nisam ogoljena.Tako je recimo bila pesma Ludak kao ja, u tom trenutku ja sam taj ludak koji pravi dugu tamo gde ona praktično ne bi mogla ni da postoji, gde donosim svetlost  zapravo trudim se da sve vreme nešto osvetljavam što je zapravo užasno mračno, i ja sam neko ko voli da se probudi i bude nasmejan, i srećan, ne snalazim se u tužnim i depresivnim situacijama, volim da se bustujem dobrom energijom“ završava Leontina.
Ceo intervju možete pogledati u linku ispod teksta:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner