Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VUČIĆ SE SUTRA SASTAJE SA VAŽNIM PREDSTAVNIKOM UN: Sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata! NOVO SASLUŠANJE! U sredu pred Višim javnim tužilaštvom osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić DRAGANA MIRKOVIĆ SVE ŠOKIRALA:”Sedim i plačem, obrišem suze…” (FOTO) PEVAČ POBESNEO ZBOG MAJKE! Kad je čuo da se udala u tajnosti šokirao izjavom: “Dok sam živ to se neće desiti” MARIJA KULIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM! Naglo joj se slošilo! Evo šta je uzrok UDALA SE MAJKA DARKA LAZIĆA?! Venčanje obavljeno u tajnosti, pevač nije prisustvovao ceremoniji PEVAČICA I FUDBALER POBEGLI IZ SRBIJE! Za sedam dana svog raja iskeširali 10.000 evra (FOTO) PADAJU VILICE! VRELA FOTKA, SVE PRŠTI! Muž pevačice se skinuo go, pozirao u peškiriću (FOTO) SUTRA JE VAŽAN DAN ZA SVE OSMAKE! Prvi dan male mature – evo koji predmet deca sutra polažu! MAJA UDARILA NA STANISLAVA! Starleta odlučila da ga dovede do ludila, pomenula mu i ćerku STIŽU LEPE VESTI! Supruga Nikole Jokića trudna?! SKANDALČINA! Zola upao cimerki u krevet! Opšta pometnja u Beloj kući Priveden MC Stojan?! Evo gde se nalazi! Dnevni horoskop za 17. jun! Vage, više se posvetite voljenoj osobi! Vodolije, stalo Vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu! PODIGLA VISOKO SRPSKU ZASTAVU! Pevačica otputovala u Nemačku da bodri “Orlove” (FOTO) Oglasio se RHMZ! Evo kakvo nas vreme očekuje danas

Marko Marković dao svoj sud! Evo šta ima da kaže o Aniti i Matori, i kako on gleda na JANJUŠEV LJUBAVNI TROUGAO!

Objavio: RHT
01/12/2023 9:43 PM

Marko Marković, bivši učesnik rijalitija, oglasio se kako bi dao svoj sud o svim aktuelnim temama.

Foto: Printscreen Instagram

Marković je objasnio kako gleda na odnos Matore Anite, koja je u njega bila ludo zaljubljena prošle sezone:

-Iskreno, što se tiče dešavanja izmedju Matore i Anite, već sam govorio. Napravilo se od toga kao da je Matora Sultan od Bruneja. Opet kažem, ne opravdavam to što je Anita uradila, ali stvarno ne razumem šta je očekivala Matora, da je našla ljubav svog života? Pa meni je to smešna priča iskreno, sama je videla Anitino bitisanje prošle godine u Zadruzi 6 i ti sad kao veruješ toj osobi, pravi se svadba, to mi je presmešno iskreno. Ali opet mi je žao kako se Matora iskidala oko toga svega -rekao je Marko.

Marko nije ostao imun ni na odnos Janjuša Aneli, kao i na ulazak Maje Marinković, pa ih je takođe prokomentarisao:

-Što se tiče relacije Aneli, Janjuš, Maja… Pa realno, ne može treća osoba da se umeša ni u jedan odnos, osim ako neko od te dve osobe ne umeša tu treću osobu. Niti da pokvari niko treći odnos medju dvoje ljudi. Postoji emocija između Jasnjuša i Aneli to je evidentno, veća je emocije sa Aneline strane. Ali i to je pitanje ko će da napravi prvi korak, pa da opet budu u skladu. Ali da imaju perspektive… nemaju apsolutno nikakve -rekao je Marko.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner