Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco! “SRAMOTA ME JE ŠTO SAM TO URADIO”: Novak Đoković otkrio zašto mrzi sebe ŠOK POTEZ! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od države Hrvatske! Razlog će vas dodatno oduševiti! PROMOTERI REZOLUCIJE O GENOCIDU PALI U OČAJ: Vučić je razbio SVE NAŠE LAŽI (FOTO) SAOPŠTENA ODLUKA! Bejbi Lazanja dobija novčanu nagradu od vlade Hrvatske za drugo mesto na Eurosongu! A svota je… Vučić na Samitu lidera Zapadnog Balkana: Niko od nas neće uči u EU pre Ukrajne! (UŽIVO) MUK U BANJSKOM POLJU! Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala je samo jednu stvar ŠOK POTEZ PEVAČA! Evo šta je uradio i kako je upao na ŽURKU i sve ostavio bez teksta! JOKSIMOVIĆI PRUŽILI PODRŠKU KARLEUŠI! Pevačica otkrila sve detalje! Dnevni horoskop za 16. maj! Mesec u Devici vas poziva da sagledate svoje postupke SKANDAL U NAJAVI OD KADA SE ŠUŠKA O RAZVODU?! Bili su nerazdvojni, a sad ona svuda ide sama! VREMENSKA PROGNOZA ZA 16. MAJ! Sunčano uz pljuskove u nekim predelima, a za vikend NEOČEKIVANI obrt NIKAD OŠTRIJA I OZBILJNIJA! Aleksandra Radović: “Srbija više nema šta da traži na Evroviziji” POTPUNI HAOS! ANITINA MAJKA ZAVRŠILA U HITNOJ?! Pa za sve okrivila Matoru HITNA DISKVALIFIKACIJA U ELITI! Svi u šoku, a evo kako je on reagovao!

SKANDAL! Pevačica preotela plesače Tei Tairović, pa ŠOKIRALA: “NE ZANIMA ME DA LI ĆE SE LJUTITI!”

Objavio: RHT
25/11/2023 7:15 PM

Pevačica Matea Stanković privuka je veliku pažnju svojim pojavljivanjem, a sada je njena izjava napravila pravi haos na estradi.

Foto: ATAImages/PrintscreenYoutube/IlustracijaHypetv

Naime, pevačica je izjavila kako je ona prava kraljica bakšiša, da Tea Tairović nema šanse pored nje, a onda joj je otela i plesače.

Tada su počele spekulacije o novom ratu na estradi.

– Kada sam rekla da sam nova kraljica bakšiša, nisam mislila da ću na taj način bilo koga da skinem sa trona. Smatram da je estradno nebo veliko i da ima mesta za sve. Svako se na svoj način bori da opstane, pa tako i ja. Kada sam rekla da se kolege otimaju za mene, konkretno sam mislila na to da sam vrlo svesna kako radim svoj posao, baš kao i oni. Nisam od onih koji dođu na svirku da zasednu, ja sam radna! – objasnila je pevačica , pa dodala:

Radila sam kao ekonomski tehničar, imala sam dobar psoao, ali je ljubav prema muzici i publici uvek bila jača. Konačno mi se otvorio put da se bavim pevanjem i zbog toga sam jako srećna. Što se novca tiče i čuvenog bakšiša o kome mnogi pevači ćute, svi ga volimo. Kada zanemarimo ljubav prema muzici, novac nam je druga stvar koja nam je na pameti – poručila je pevačica.

Foto: Printscreen Youtube

Matea Stanković je iskreno govorila i o kolegenici Tei Tairović, te otkrila da li može da joj parira i da nadmaši njene scenske nastupe.

– Ne, ali se to nikad ne zna! Čudni su putevi Božji. Tea i ja imamo sličnu energiju, a način na koji komunicira sa publikom mi se jako dopada. Volim njene nastupe, volim kad zaigra i zameša kukovima. Meni nije dobro dok je gledam, a mogu da zamislim kako li je tek muškarcima! (smeh) Tea je sjajna devojka i jedna je od retkih koju slava nije promenila i mislim da zaslužuje sve ono što joj se sada dešava – rekla je i otkrila da li se plaši Teine reakcije zbog toga što je “maznula” njene plesače za potrebe snimanja novog spota.

Iskrena da budem zaista nisam razmišljala o tome. Stvarno me ne zanima da li će se neko naljutiti, jer ja samo radim svoj posao – odgovorila je Matea za Grand. 

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner