Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KIJA KOCKAR ODLUČILA DA PRIZNA ISTINU O SVOM POLU! Rijaliti učesnica GODINAMA KRILA detalje svoje seksualnosti “Ja se ne osećam kao žena…” MILJANA SE UDAJE ZA ZOLU?! Raskrinkan njihov TAJNI PLAN, oglasila se Marija i potvrdila sve, više ne mogu ništa da sakriju! HYPETV PROGRAM za nedelju 19. maj 2024! U emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” – influenserka Anastasija Grujić! “OTIŠLA JE SA DRUGIM, ŠTETA” Haris grca u suzama u kafani nakon razvoda sa Melinom, procurio šokantan snimak! (VIDEO) U BUDVI UHVAĆENA AJKULA TEŠKA 200 KILOGRAMA: Šok scena, druga preko tri metra! (FOTO) OTKRIVENO KO JE VOZAČ (21) KOJI JE USMRTIO KUMA ŠABANA ŠAULIĆA: Ugasio farove, vozio nekontrolisano, pa se zakucao u Markov automobil! MILJANA KUKA I JECA NA SAV GLAS! Zola uneo informacije iz spoljnog sveta, ona doživela nervni slom, ne može da dođe sebi! UBIJAO, ZAPALIO KUĆU, PA ZAVRŠIO TRAGIČNO: Stravične sudbine dece Sinana Sakića: Njegova ćerka optužila brata za šokantne stvari! MILJANA I ZOLA ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Šok obrt nakon njegovog ulaska, nakon svih tuča, haosa u Beču, PONOVO OBMANULI SVE! EKSKLUZIVNO NA HYPE TELEVIZIJI! Toma Fila OTKRIO SVE o slučaju iz Ribnikara DISKVALIFIKOVANI UČESNIK OTKRIO POBEDNIKA RIJALITIJA?! Nije mogao više da izdrži, ključa od besa nakon izbacivanja, SVE RASKRINKAO! NE LIČI NA SEBE! Procurila šokantna fotka iz prošlosti žene Peđe Jovanovića: Promenila lični opis, nižu se skandalozni komentari! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Toma Fila u podkastu “Sada i ovde” šokirao: “Molim se Bogu, a znam da ću sigurno da završim u paklu” ZA 4 MESECA POČINJE NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU -“IMANJE” Haos na društvenim mrežama! OVO SU USLOVI za učešće “MAJKU NISAM PREPOZNALA! JAKO JE BILO TEŠKO” Ispovest Mc Aleks u “D-CAST-u” nakon učešća u rijalitiju, priznala da li je bila u tajnoj romansi sa Matorom! SKANDAL! Naš MEGAPOPULARNI PEVAČ pokušao SAMOUB*STVO na Brankovom mostu!

“ZNALA SAM DA SE NEĆE VRATITI!” Gorka ispovest Maje Berović o smrti u porodici

Objavio: RHT
24/11/2023 9:00 PM

Pevačica Maja Berović progovorila je o najtežem periodu u životu, kada je izgubila oca.

Foto: Printscreen Instagram

FOTO: Printscreen

Maja je sada otkrila kako je podnela njegov gubitak, a kako kaže, njena majka je uspela da nadomesti očevu figuru.

– Moram da kažem da je u svemu tome najveću ulogu igrala moja majka. Ona je definitivno bila nama i otac i majka, prosto je njena takva sudbina bila da će od samo jedne obične žene i majke morati da bude i otac i autoritet i nežna strana kada treba. Jer znamo da su majke te koje su nam uteha kada imamo neki problem, a očevi su uglavnom neki autoritet. Ona je bila i jedno i drugo. I samim tim što je bila i jedno i drugo, bilo je teže i njoj, a i meni, to jest, i meni i mom bratu da razumijemo zašto je to tako jer kad si dete ne razumeš zašto mama sada mora da bude stroga, zašto mi nešto ne možemo, a hteli bismo. Prosto, dobila je to jedno breme koje nije ni slutila da će dobiti. Tako da samim tim to je jedno breme koje mi svi nosimo – rekla je Maja.

Pevačica je priznala u kom periodu života je shvatila da odrasta bez oca, pošto je on umro kad je ona imala tri i po godine.

Foto: ATAImages

– Odmah sam ja to shvatila. Moj otac je umro od srčanih problema i ta tragedija nema nikakve veze sa ratom. Sećam se bila sam jako mala i odmah sam nekako znala šta se desilo. Imala sam tri i po godine. Sećam se dana kada je on umro. Meni su rekli da je otišao u bolnicu da primi bocu i da će mi doći. Međutim, ja sam to negde znala, znala sam da on prosto neće doći. I nekako sam se saživela sa tim. Kad si dete, prosto ne razumeš, ali saživiš se sa tim da te osobe nema, da neće doći i da ti sa gubitkom nastaviš da živiš – rekla je Maja, koja je potom otkrila da li je smrt oca uticala na to da prerazno sazri.

– Da. Ja moram da kažem za sebe da mi je jako žao što sam morala tako rano da sazrim i prosto sam odrasla preko noći. Život te natera da sazriš sa sedam godina. Volela bih da sam kao i sve moje drugarice mogla da budem opuštena, da se igram sa lutkama i da mi život bude dečiji, da imam taj dečiji svet. Često volim da kažem da sam sve svoje poteškoće i nedaće pretvorila u vrline i u nešto što je meni dalo snagu da ja budem nešto u životu. Zaista iz svih loših stvari koje su mi se događale sam izvukla neku pouku i pretvorila ih u pesmu- rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner