Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

Stanija nakon skandala u Eliti urnisala Aneli: “ČEKAM KARMU DA IM SE VRATI SVAKA MOJA SUZA!”

Objavio: RHT
24/11/2023 11:45 AM

Aktuelna učesnica “Elite”, Aneli Ahmić, svojim ulaskom u rijaliti je podigla veliku prašinu, otkrivši da joj je rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, kako je navela, preotela muža Asmina Durdžića.

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hypetv

S druge strane, veliku pažnju javnosti privukao je njen prisan odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, a tokom sinoćnje emisije priznali su da su se ispod pokrivača ljubili, te i da su već mesec dana u vezi.

Tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, Aneli i Janjuš ušli su u žestok sukob, te su tom prilikom jedno drugome izneli salvu uvreda. Dok je Janjuš sve vreme otkrivao šta su njih dvoje radili, Ahmićeva je s druge strane vređala njegovu suprugu Enu. 

Naime, Janjuš je otkrio da je i dalje sa Enom, te je tom prilikom poistovetio Aneli sa Stanijom.

Takođe, on je u više navrata njoj u lice rekao da je na strani Dobrojevićeve i Asmina, te je na kraju cele ove svađe, Aneli završila u suzama.

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hypetv

Ovim povodom oglasila se Stanija Dobrojević, koja je dala svoj sud o novonastaloj situaciji.

Aneli je javno otkrila da su ona i Janjuš u vezi već mesec dana i da su se ljubili ispod pokrivača. Kako to komentarišeš?

Mislim da su oni u tajnoj vezi duže vreme. Janjuš je sve to krio i štitio je Aneli da se ne zna da su zajedno, on zbog ćerkice koja ide u školu i već je velika, a Aneli zbog priče “ucveljena ostavljena žena kojoj ćerkica briše suze” a za sve to je kriva Stanija Dobrojević! I kako sad tako ucveljena da odmah uskače u krevet drugom muškarcu i to još zauzetom – rekla je Stanija.

Janjuš je tokom današnje svađe istakao da podržava tebe i Asmina i da ste vi institucija za Aneli. Kako to komentarišeš i misliš li da je ovo samo iz inata, jer negde zna da je povređuje time?

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hypetv

Verujem da je u šoku jer Aneli počinje da pokazuje svoje pravo lice. Asmin kaže da je ovo još uvek NIŠTA koliko ona glumi i laže sve. Mislim da joj Janjuš to sada govori iz inata i da će oni biti zajedno i da veliki obrt tek sledi… Ovo je samo početak! A Janjuš može u klub “Stanija Asmin” tek kada mi se javno izvini za sve uvrede koje mi je uputio ni krivoj ni dužnoj, to mu zameram – rekla je Dobrojevićeva.

Takođe, rekao je da je Aneli licemer jer joj je rekao da je i dalje u vezi sa svojom ženom, a da to nije pričao kako bi je zaštitio, te je negde poistovetio s tobom. Kako ti gledaš na to?

– Ja tek čekam karmu da im se vrati svaka moja suza, duševna bol i medijski linč koji sam prošla! Znali su da nisam znala! Asmin mi je sve prećutao! Ja nisam znala da Aneli postoji, a ona je znala za Janjuševu ženu da su se izmirili i svesno ušla u taj odnos nanoseći nekome bol! Velika razlika između mene i nje! Meni to sad niko i ne veruje, ali neka! Bog je veliki, a karma će tek da stigne na naplatu – rekla je Stanija.

Kako komentarišeš navode tvog bivšeg dečka Marka Markovića da mu je čudno da ste ti i Maja Marinković sada bliske, kad on, kako kaže, zna da je ti “ne mirišeš”?

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hypetv

Marko laže kao pas! Ja sam Maju uvek gotivila i simpatisala, dala joj javno podršku kad je bila s Janjušem kad niko nije! Spremala je za “Zadrugu 5″… Marko je taj koji je uvek kući pljuvao Maju i govorio sve najgore a onda u Zadruzi 6 brže bolje hteo da bude s njom! To me je tad povredilo! Ali hvala joj što mi je otvorila oči u vezi njega. Ako sam nekad imala problem s Majom bilo je samo zbog Marka, al on više ne postoji pa nema ni problema. Maja i ja nismo bliske prijateljice jer nismo istih godina, ali je gotivim i znam da i ona mene! I ne znam šta to kome smeta! A ovi mučenici što cvile da uđu u Zadrugu, pa me stalno nešto pljuckaju, ubacite ih što pre – zaključila je Stanija.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner