Background adbanner
calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SPREMA NAM SE POTOP! Crni oblaci jure ka Srbiji, evo kada tačno kreće haos! TAMARA ĐURIĆ PRIJAVILA DEČKA DA JU JE PRETUKAO, A ONDA ŠOK OBRT: Ovo su najnoviji detalji navodnog nasilja EVO KOLIKO TIJANA AJFON ZARAĐUJE NA SAJTU ZA ODRASLE: Starleta snimila trenutak kada podiže pare, u njenom krilu gomila evra! PRETUČENA TAMARA ĐURIĆ?! Starleta prijavila bivšeg dečka policiji?! Velika transformacija! Teodora Džehverović šokirala izdanjem! BATUT: U tri grada Srbije vreme označeno kao “opasna pojava”, hronični bolesnici i trudnice da posebno obrate pažnju! NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! Velike gužve na granicama, kolone u nedogled! “Želim da mi se ćerka zove LONDON!” Trudna pevačica ŠOKIRALA: “Bivši su mi bili kao ŽENE!” (VIDEO) MARIJA KULIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Pakao pred sami kraj, Miljana će doživeti nervni slom, ovo niko nije očekivao STRASTVENI I EKSPLOZIVNI! Ovi horoskopski znaci obožavaju drame! “CAR ĆE BITI DIVAN OTAC!” Ekskluzivno! Ivana Krunić podržala LJUBAV Filipa i Aleks! (VIDEO) RUSKI MEDIJI PRENELI VUČIĆEVE REČI: Zapad ne interesuju ni ukrajinske, ni ruske žrtve! OČEKIVANO! KONAČNI KRAJ MIONE I REPERA! Pevačica se odlučila za Stanislava Konstruktivan razgovor sa predstavnicima kompanije Milbauer: Unapređenje bezbednosnih sistema u izradi personalizovanih dokumenata! OVAJ LETNJI RUČAK MORATE DA NAPRAVITE! Krompir sa šunkom i pavlakom će vas ODUŠEVITI! OVA BILJKA PRIVLAČI BOGATSTVO KAO LUDA! Retki znaju tajnu ko je se dočepa ima da uživa u blagodetima

PORODIČNE VEZE NA ESTRADI:  Za njih nikada ne biste rekli da su u srodstu! (FOTO)

Objavio: RHT
23/11/2023 5:31 PM

Na estardnom nebu postoji mnoštvo rodbinskih veza za koje mnogi ni ne pretpostavljaju da su u krvnom srodstvu.

Foto: ATAImages/Ilustracija Hypetv

Otkrivamo vam neke od javnih ličnosti koje osim bavljenja istim poslom povezuju i rodbinske veze.

Đole i Gagi Đogani

Foto: Printscreen Instagram

Đole i Gagi su inače rođena braća. Njih dvojica imaju još jednog brata Darija, koji je otac Adama Đoganija, i 4 rođene sestre.

Luna Đogani i Edita Aradinović

Foto: ATAImages/Ilustracija Hypetv

Svima je poznato da je Editina rođena sestra pevačica Indi Aradinović, međutim malo ko zna da su sestre Aradinović u krvnom srodstvu sa porodicom Đogani.

– Gagi je mamin brat od tetke. Mi se ne viđamo, nemamo nikakvu komunikaciju – otkrila je Edita svojevremeno.

Ksenija Pajčin i Baja Mali Knindža

Foto: ATAImages/Printscreen Instagram/Ilustracija Hypetv

Tragično nastradala pevačica i Mirko Pajčin (Baja Mali Knindža) su brat i sestra od strica. Malo ko zna da je Baja Kseniji posvetio i pesmu “Spavaj kraljice”.

Rada Manojlović i Nenad Manojlović

Foto: ATAImages/Ilustracija Hypetv

Pevač Nenad Manojlović je polubrat Radi Manojlović, a u medijima su kružili priče da pevačica nije htela da mu pomogne na početku karijere. Rada i Nenad su po ocu brat i sestra, ali skoro ceo život nisu živeli zajedno.

Tijana Dapčević i Tamara Todevska

Foto: ATAImages

Između pevačica i sestara je razlika 10 godina, Tijana je starija a i jedna i druga su veoma muzički talentovane. Dok Tijana svoju karijeru vodi u Srbiji, Tamara je vrlo uspešna u svom poslu u Makedoniji.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner