Background adbanner
calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVEČANOST U STANARIMA U REPUBLICI SRPSKOJ! Vučić na svečanom otvaranju Doma zdravlja “Srbija” (FOTO) “ZBOG TOTALNOG AMATERIZMA I BEZOBRAZLUKA…” Nući otkazao nastup, pa se javno oglasio! Pljušte prozivke! (FOTO) HYPETV U RENOVIRANOJ PLAVOJ DVORANI SAVA CENTRA! Prestižni kompleks dobio potpuno novi izgled (FOTO) “PRODALI SU ME ZA ULAZAK U RIJALITI!” Bojana Pavlović JAVNO PRIPRETILA Bebici i Teodori: “Nemoj da se zainatim!” (NE)DOKAZANI: “SRAMOTA ME JE KAD ODEM KOD GINEKOLOGA! GREŠKA LEKARA tokom porođaja mi je upropastila ŽIVOT!” Marija Dimić iznela stravične detalje kada joj je tokom UŠIVANJA probušeno DEBELO CREVO! “SAMO JE UGRUVANA I POD STRESOM JE!” Menadžer Goge Sekulić oglasio se ekskluzivno za HYPETV, pa otkrio kako je pevačica i kada će biti puštena iz Urgentnog centra! DOBRE VESTI ZA PENZIONERE! Sutra vam novac leže na račun, evo koja grupa će se prva obradovati uplati! “FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI!” Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević! VELIKO SLAVLJE U DOMU KAĆE ŽIVKOVIĆ! Pevačica se oglasila, pa objavom svima stavila do znanja koliko joj je ovo važno! BORA ČORBA VEĆ NAPISAO TESTAMENT! Evo šta roker želi da njegova deca naslede, a ovako je pričao supruzi pre odlaska u bolnicu! VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Na delu auto-puta “Miloš Veliki” vozi se samo jednom trakom, evo šta je razlog! VOZAČ KOJI JE UDARIO GOGU SEKULIĆ PRIZNAO KRIVICU! OTKRIVENO I KO JE! Hitno se oglasila pevačicina sestra! MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija Kulić sve objavila, javnost u šoku! (FOTO) AHŠEN ATALJANC PROGOVORILA O BALETU I NEUSPELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo Luke koji je nestao posle udesa kod Mladenovca! OBEZBEĐENJE REAGOVALO ZBOG BREDA PITA I DŽORDŽA KLUNIJA! Glumci napravili haos na crvenom tepihu u Veneciji, nastalo opšte ludilo!

NEIZVESNOST U “ELITI”! Anita koristi zadnji atom snage da opere svoje NEVERSTVO, uverava Matoru da joj je njeno SALO draže od Mateinih PLOČICA!

Objavio: RHT
23/11/2023 8:26 AM

Od kako je Anita Stanojlović razotkrivena, odnosno da je prevarila Jovanu Tomić Matoru na dan venčanja kada se dopisivala sa izvesnom Mateom, sada je otkrila i šta je najviše privuklo kod te devojke.

foto: youtube/printscreen

– Samo naš razgovor. Rekla sam da je to otišlo predaleko. Znala sam da ne smem, zato sam to radila. Sama sam sebi najveći neprijatelj, veći od toga mi ni ne treba. Rekla sam da sam počela da se čujem sa njom, to mi je prijalo, ali je predaleko sve to otišlo. Nije ona neka lepotica, ja Mateu znam godinama sa Tiktoka – kazala je Anita.

– Kad nas je Matea prokomentatrisala tokom lajva na tiktoku, ostavila je neku lepu poruku, a Anita je rekla da je zna sa društvenih mreža. Mislim da je nju to zaintrigiralo poprilično – kazala je Matora.

Foto: Printscreen

Meni ne smeta to što Matora ima višak kilograma, što je takva kakva jeste. Matea je lepa, dobro izgleda, ali to nije najvažnje. Volim Jovanu. Pogledajte Zolin izgled, bila sam i sa njim, nije me privukao izgledom, nego nečim, ne znam čim – kazala je Anita, ali joj ni to što je rekla nije pomoglo da se pomiri sa Matorom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner