Background adbanner
calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OD RUŽNOG PAČETA DO PLASTIČNE LEPOTICE! Šok fotke Sofije Janićijević zgrozile javnost! Evo šta krije od svih (FOTO) PRINC HARI I MEGAN MARKL POD ISTRAGOM ZBOG UTAJE POREZA?! Njihova fondacija dobila dve donacije od 6 miliona dolara, a oni prijavili “samo” 2 miliona?! MONSTRUOZNE PRETNJE! “NABIJAĆE MOJOJ MAMI ŠIPKE…” Učesnik LUPA NA KAPIJU “Odmah me izvedite ODAVDE” TUŽNA SCENA! PEVAČICA U EMISIJI DOŽIVELA SRČANI UDAR! Devet godina kasnije progovorila o bolnoj temi i zdravstvenim problemima EŠTON KUČER U STRAHU OD KAKO JE PAF DIDI UHAPŠEN?! DRUŽILI SU SE 20 GODINA! Slavni glumac se plaši da reper ne izmisli optužbe kako bi “oprao” svoje ime?! KOMŠIJE POTPUNO RASKRINKALE GLUMCA! Milan i Sandra Kalinić sve krili od javnosti, međutim nije im uspelo TERZA SRAMNO PRIZNAO OSEĆANJA PREMA DRUGOJ! Brutalno udario na trudnu verenicu i porodicu, pa odmah nakon završio ispod jorgana sa ljubavnicom! SKANDAL! GASTOZ RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Obelodanio sve: “Ona me uhodi, ne znam šta da radim sa njom…” “SVE ŠTO ŽELIM DOBIJEM, NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN” Adam Adaktar šokirao izjavom nakon hitne reakcije PR službe Avalskog tornja! EVO KAKO SU IZGLEDALE “ŽURKE” GDE SU SE “DECA NUDILA NA STOLU” Svedočenje žrtve ledi krv u žilama! A sve se desilo dok je bila u hraniteljskoj porodici?! OVO MORATE DA ZNATE! Koja to 3 alkoholna pića povećavaju osećaj anksioznosti! A mogu da izazovu i lupanje srca DANAS SE SLAVI ČUDOTVORAC KOJI JE LJUDE LEČIO VEROM! Svima ispunjava NAJVAŽNIJU ŽELJU ČEKAONICE PREPLAVLJENE PACIJENTIMA! Evo koji simptomi su najčešći, ali i šta poručuju doktori SRBIJU POGODIO ZEMLJOTRES! Evo gde se treslo! Dnevni horoskop za utorak, 1. oktobar: Rak fokusiran na porodične probleme, Jarcu bitno poboljšanje finansija, Vodoliju bole kosti IVAN MARINKOVIĆ PRETUČEN?! Narko-dileri ga zbog dugova prebili?! Isplivali jezivi detalji

HAOS NA NASTUPU TEE TAIROVIĆ Nepoznati muškarac je prekinuo u izvođenju pesme, a evo šta se onda desilo

Objavio: RHT
17/11/2023 7:10 PM

Pevačica i muškarac koji ju je iznenadio su udruženim snagama napravili pravi lom

Foto: HYPETV / Miloš Nastić

Pevačica Tea Tairović napravi opšti haos gde god da se pojavi, te često atmosfera dostigne vrhunac, što je i sada bio slučaj, kada se na binu popeo i muškarac iz publike koji je zajedno zaigrao s njom.

Pomenuti muškarac je pre toga iznenadio pevačicu tako što joj je prišao dok je pevala, kleknuo ispred nje i poklonio joj ogromni buket crvenih ruža, što je Tairovićevu ostavilo bez teksta i oduševilo, te mu se srdačno zahvalila i poljubila ga, da bi joj se ubrzo potom pridružio i na bini.

Pevačica i muškarac koji ju je iznenadio su udruženim snagama napravili pravi lom, te su svojim perfomansom i energičnim plesom podigli publiku na noge. Mešali su kukovima, uvijali i vrućim plesom dodatno zagrejali atmosferu.

@muraddjovany

#balkan #kuchek #hajde #dance #fyp #viral #bulgaria🇧🇬 @𝙏𝙀𝘼 𝙏𝘼𝙄𝙍𝙊𝙑𝙄𝘾 @ʙᴜꜱʜɪᴅᴏ ᴄʟᴜʙ ᴘʟᴏᴠᴅɪᴠ ❤️‍🔥

♬ original sound – Murad Djovany

Za Teu inače kažu da je „kraljica bakšiša“, poznata je kao neko ko ima ludilo performans na bini i da igra, što bi mnogi rekli, za sve pare.

hypetv.rs/alo

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner