Background adbanner
calendar

Subota 27. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOLIO SAM DUŠICU DA KRENE NA LEČENJE! IZABRALA JE KOKAIN UMESTO POSLA I DECE” Saša Mirković otkrio: Dušica PRETI KOLEGINICAMA RIJALITI SKANDALČINA! Učesnici MUTILI sa članovima PRODUKCIJE kako bi dobili šta god požele? Raskrinkana rijaliti MAŠINERIJA! ŠTA RADI, A ŠTA JE ZATVORENO TOKOM PRAZNIKA – DETALJAN SPISAK Evo kada možemo u markete, ali i šta je besplatno i šta POSKUPLJUJE DATUM ROĐENJE ODLUČUJE KAKAV TERET NOSITE: Ovi ljudi nikada neće biti bez novca! DEJAN DRAGOJEVIĆ NA TROTINETU! Uhvaćen ispred HYPE TELEVIZIJE nakon snimanja! HYPE PAPARAZZO “TRI MESECA SMO RADILI BEZ REČI” Šokantna ispovest Pljugice o Desingerici u “D-Castu”: “Publika će me zavoleti na drugi način bez da udaram ljude patikom u glavu” “NE MORAŠ DA IMAŠ SLOMLJEN NOS, DA BI BIO PROFESIONALNI BOKSER!” Mensur otkrio da NIKAD NIJE ČUO za Stanislava Panteru Stefan Karić u crkvi: Ispoštovao današnji praznik, pa posetio svetinju, a OVAJ detalj je svima zapao za oko (FOTO) “ROLEX JOVANE JEREMIĆ JE FEJK, KOŠTA 50 DOLARA” Vesna Rivas šokirala: “To je sat iz Turske” UPS! ISPALA CICA MACA! Miona “nemirno” spavala pa se otkrila PREVIŠE! Ša će POLUDETI ako vidi OVO (FOTO) Prepoznajete li ovog PEVAČA? Iz porodice je muzičara, a danas pešači preko 1000km za decu obolelu od KANCERA TOPIĆE SE ASFALT OD VRUĆINE U PONEDELJAK: Očekuju se visoke temperature! Pali se žuti meteo-alarm u Srbiji LAZAREVA SUBOTA! DANAS JE VRBICA! Pobeda života nad smrću: Praznik koji donosi sreću i dobre vesti GODIŠNJI POMEN UBIJENIMA U MASAKRU U MALOM ORAŠJU I DUBONI: Tišinu prekidaju jecaji porodica! Najbliži se skupili na mestu tragedije! BANKA PRODALA KUĆU Lepe Lukić zbog DUGA: Pevačica prima 3 penzije, a evo kako se izjasnila o gubitku PROCURILE INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA: Ša IDE NA SUD sa Mioninim roditeljima čim izađe iz rijalitija? Učesnica se IZLANULA (VIDEO)

DUŠAN NIJE LAGAO: Ovo je žena s kojom je bila TANJA SAVIĆ!

Objavio: RHT
26/11/2021 11:00 AM

Nakon što je muž Tanje Savić Dušan Jovančević otkrio da je pevačica pre braka sa njim bila u lezbo-akciji sa izvesnom Narcisom iz Beča, ta žena se juče javila našoj redakciji. Ona je potvrdila da se ljubila i mazila sa folk zvezdom iz Radinaca kod Smedereva pre nego što se udala, ali da nisu imale seks.

 

– Bila sam u šoku kada sam videla objavu u vašem mediju. Ne mogu da verujem da je taj čovek toliko nisko pao da otkriva takve stvari o majci svoje dece i još spominje moje ime. Od tada je prošlo deset godina. Želim da kažem da to nije bila nikakva lezbo-afera, kao što je on rekao da smo bile gole u krevetu, već samo poljubac i maženje. Ne smatram da je to toliko loše kada se dve žene poljube – smatra Narcisa Musić.

 

Ona je detaljno opisala njihov odnos.

– To je bilo pre nego što se udala. Došla sam prvi put na njen nastup i ona me je posmatrala celo veče. Smeškala se dok nisam sela pored nje. Upoznale smo se, zezale, smejale, sve je bilo normalno, bez nekog preteranog muvanja. Bile smo obe mlade i lude. Ja nisam imala nikada želju da imam nešto sa ženama, ali mislim da ona jeste, u smislu da proba kao skoro svaka druga žena. Mislim da je želela samo da vidi kako je to ljubiti se sa ženom – ocenjuje ona.

Upitali smo je da li je došlo do seksa.

– Nije bilo tih stvari na koje je aludirao njen muž. Mazile smo se i ljubile se. Nismo bile gole. Nakon te večeri bile smo u kontaktu još nekih godinu dana, i to je bilo sve. Odlazila sam na njene nastupe kada je dolazila u Beč. Tada smo se samo zagrlile, i to je bilo sve. Ona nije lezbijka. Voli muškarce, a samo je htela jednom da proba. Baš sam se potresla kada sam pročitala šta je Dušan izjavio – kaže Narcisa i dodaje:

PRINTSKRIN

– Tanja je jedna predivna žena i nije mi jasno zašto se njen muž tako sveti i javno iznosi sve te stvari o njoj. Veoma mi je ružno sa njegove strane, zapravo odvratno mi je, jer je i ona roditelj. Jednom prilikom kada je ona gostovala u Beču, upoznala sam Dušana. Jako je ljubomoran. Jedva smo uspele da se pozdravimo. Spasla se od njega. Toliko od mene – zaključila je ona. Tanja nije odgovarala na naše pozive.

IZVOR: KURIR.RS / HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner