Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

ISTA OPAKA VRSTA KANCERA ODNELA JE MNOGE LEGENDE! Glogovac za dva meseca umro od iste bolesti kao i Laušević, a surovu bitku vodili su i ONI!

Objavio: RHT
15/11/2023 3:45 PM

Glumac Žarko Laušević preminuo je danas u 63. godini, a mesecima unazad pisalo se o teškoj bolesti s kojom se borio.

Kako se spekulisalo, Žarku je dijagniostikovan rak pluća zbog čega je pre tri meseca bio i hospitalizovan u bolnici “Bežanijska kosa”. Žarko je poslednjih meseci redovno išao na terapije, ali je bolest uzela maha. Njegova porodica je informacju o Žarkovoj bolesti čuvala u tajnosti, ali se saznalo kada mu je nedavno pozlilo.

foto: instagram

Postoji više od 200 vrsta raka, a jedan od onih koji imaju reputaciju najsmrtonosnijih je upravo rak pluća ova opaka bolest retko ima jasne simptome u početnoj fazi, pa ju je teško otkriti na vreme, kada je još izlečiva.. Nažalost, ista bolest odnela je život i pevaču Masimu Saviću, koji je umro 23. decembra u 63. godini u bolnici u Zagrebu. Njegova porodica objavila je da se pevač nije dugo borio sa opakom bolešću.

FOTO: youtube

Oliver Dragojević takođe godinu dana borio sa tumorom na plućima, a 29. jula 2018. izgubio je životnu bitku. Oliver je preminuo u 71. godini u Splitskoj bolnici.

Glumac Nebojša Glogovac karcinom pluća na veliku žalost otkrio je u podmukloj fazi, i nije uspeo da se izbori sa bolešću. 9. februara 2018. godine preminuo je u 49. godini. Glogovac za samo dva meseca izgubio je bitku. Agresivan kancer pluća koji se “rodio” u njegovim plućima, brzo je matastazama napao i njegovu jetru zbog čega nije mogao da se operiše uprkos svim naporima lekara.

foto: printscreenyoutube

Pevačica Usnija Redžepova više od tri godine bolovala je od raka pluća, a svoje poslednje dane provela je u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu. Kako se pisalo, pevačica se svakodnevno borila sa neizdrživim bolovima. Usnija je preminula 1. oktobra 2015. godine.

Foto: Printscreen YouTube

Pevač Zoran Kalezić takođe je izgubio bitku sa karcinomom pluća, a u svojim intervjuima govorio je da je svestan koliko je ova bolest podmukla i teška. Pevač je čak pričao da oseća da mu se bliži kraj.

hypetv.rs/pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner