Background adbanner
calendar

Utorak 14. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS NE PRESTAJE! Matora iznela nove detalje svog braka sa Anitom, pa spomenula poruke i prepiske SAŠA MIRKOVIĆ PORUČIO VLASNIKU Pink televizije: “Žekica da ne uznemirava više bivšu vlasnicu farme, jer je ovo porodično IMANJE Mirkovića, pa na nas neka udari” UPALJEN NARANDŽASTI METEOALARM! Očekuje nas pet dana OLUJNE KOŠAVE, udari do čak 100 km na čas! NEOČEKIVANI POTEZ! Prija odrešila kesu, pa uplatila novac u humanitarne svrhe! Evo o čemu je tačno reč “Doktori su potvrdili da ću uskoro umreti od raka”- Poznati glumac se potresnom porukom obratio javnosti: “Terapija me je dotukla” PORODIČNI HAOS SE NASTAVLJA?! Nikolina Pišek pokušala da uđe u stan na Vračaru u kojem je živela s Vidojem! NAJNOVIJA INFORMACIJA! Marko Miljković testiran na NARKOTIKE?! Evo šta je pokazala istraga! PREOKRET! Glumica i košarkaš rešili da sačuvaju brak?! TAJNO VENČANJE MILICE I BORE U CRKVI! Nakon skandala oko svadbe na kompenzaciju doneli OVU ODLUKU DNEVNI HOROSKOP ZA 14. maj! Ovaj znak treba da se čuva LAŽI i lažnih obećanja TUGA U PORODICI ŠAULIĆ! Goca u suzama! Poginuli mladić u Čikagu kumče je pokojnog pevača: “Odmah su mi se vratile slike smrskanog automobila” POSLE MARKOVOG SKANDALA I PRIVOĐENJA – Evo gde je LUNA i ko joj pravi društvo u ovim teškim trenucima! Prvo oglašavanje švedske POLICIJE nakon Evrovizije! Evo za šta je predstavnik Holandije OPTUŽEN VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK 14. MAJ!Pred nama dani PREPUNI IZNENAĐENJA! Čas obilni pljuskovi, čas LETO ŠOK! Aneli Ahmić demantovala Asmina Durdžića, pa otkrila da je dete koje je ABORTIRALA njegovo ŠOK ODLUKA! Evo gde ćerke KARLEUŠE I TOŠIĆA nastavljaju školovanje! Odluka pala na dve zemlje

IZNENAĐENJE! Evo kako je Uki Ku provela svoj rođendan

Objavio: RHT
12/11/2023 1:41 PM

Popularna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, trenutno se nalazi na Baliju sa dečkom Lukom Bojovićem i njenim kolegama i influenserima, među kojima se nalaze i Anna Lazarević i Janko.

Foto: Printscreen Instagram

Ova grupa influensera uživa u čarima Balija i svakodnevno dele svoje doživljaje sa ove egzotične destinacije. Oni su dobili priliku da iskuse sve čari ovog mesta i upoznaju se sa njihovom kulturom.

Pored brojnih izleta, isprobavanja njihovih specijaliteta i upoznavanja sa tamnošnjim životinjama, za Uki Q je usledilo još jedno veliko iznenađenje.

Naime, ona je tamo dočekala svoj 23. rođendan koji su joj ulepšali njen dečko Lux i prijatelji. Luka i Uki su se spremali za izlazak upravo kako bi proslavili njen rođendan, te influneserka nije očekivala ono što je usledilo.

Najpre je Lux podelio snimak iz njihove sobe na kome joj je on prvo čestitao rođendan, a potom rekao da ide da otvori vrata. Sa druge strane ju je dočekalo iznenađenje u vidu osoblja hotela i njenih prijatelja koji su joj uz tortu otpevali rođendansku pesmu.

Nakon toga, usledila je proslava u klubu na kojoj su se svi okupili, a po njihovim Instagram storijima može se zaključiti da se upravo slavljenica najbolje provela.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/IDJTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner