Background adbanner
calendar

Petak 10. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURIO ZABRANJENI SNIMAK! Stanislav jezivo preti Maji, mislio da kamere ne snimaju, Marinkovićeva drhti od straha! GLEDAOCI ZGROŽENI I ZGAĐENI! Janjuš uživo u programu zavukao ruku Aneli u intimni deo, a onda krenuo ovo! ŠOKANTNO (VIDEO) CITY HYPE: Maja Berović priznala da li joj je Ceca zamerila hvalospeve o JK!? Toni Bjelić otkrio do sada nepoznate detalje razvoda! Ana Rajković priznala šta je uzrok svađe u njihovom domu! PREDSTAVNIK HOLANDIJE HITNO SANKCIONISAN ZBOG IZRAELA?! Novi haos trese Evroviziju, oglasio se i EBU: “Pod istragom je zbog incidenta” HLADAN FRONT DONOSI OLUJU I ZAHLAĐENJE: Evo koji deo će najviše biti na udaru, sutra se očekuje SUNOVRAT! HOROR U O.Š. “RADE KONČAR” U ZEMUNU! Učenik četvrtog razreda potegao nož na druga, šok detalji! ŠA HITNO PREKINUO EMISIJU, A ONDA SKOČIO NA VODITELJKU: Prisutni zanemeli od šoka na koji način se obratio, izgubio kontrolu! SKANDALČINA NA EVROVIZIJI! Tvrdi se da Belgija zbog napada na Izreal nije prošla u FINALE, javni servis hitno prekinuo program POVODOM NOVOG RIJALITIJA NA Hype televiziji, oglasila se Ana Ćurčić! Imaće veoma VAŽNU ULOGU SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO KOLIKI JE NAGRADNI FOND NOVOG RIJALITIJA! A od cifre glavne nagrade će vam se zavrteti u glavi! Uki Q šokirala! ,,Luks i ja smo završili!” STIŽE PRINOVA! Glumica i sportista čekaju prvo dete! ANA RAJKOVIĆ ZABLISTALA! Pred porođaj otkrila: “Mi ne pregovaramo više mi se svađamo” EKSKLUZIVNO! SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO NOVI RIJALITI ZA SEPTEMBAR! Kupio poznato imanje u Lisovićima KONAČNO SHVATILA! Pevačica rešila da se promeni: “Skratiću jezik…” RADOVI na Bulevaru despota Stefana! Sav saobraćaj se preusmerava na jednu stranu ulice

“KADA POPIJE NEĆE DA IDE KUĆI”: Mirka Vasiljević otkrila detalje odnosa sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem

Objavio: RHT
08/11/2023 10:15 AM

Glumica Mirka Vasiljevu u skladnoj je zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece. Mirka se pojavila na crvenom tepihu bez svoje jače polovine, ali je otkrila pojedinosti iz njihovog života.

Foto: Printscreen Youtube

– Vujadin je jako veseo kad popije i neće da ide kući, voli da se proveseli, ali što je zreliji, stariji i iskusniji, gleda da to bude u granicama normale – otkrila je Mirka i poručila da joj nije problem da na ovakve događaje dođe i sama.

Foto: ATA Images

Lepo je kad smo zajedno, kad se spoji lepo i korisno, ali ako ne, ja uvek nađem nekog sa kim mogu da provedem lepo veče. Tu su i kolege, i poznanici i dosta ljudi koje nemam prilike često privatno da viđam – rekla je Mirka.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner