Background adbanner
calendar

Sreda 15. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PEVAČICA GRCALA U SUZAMA: Jelena Vučković se slomila „GOVORILA SAM U SEBI DA NEMAM RODITELJE“ A onda se dotakla i VATERPOLISTE! STANIJA I SANDRA AFRIKA OČI U OČI NAKON ŽESTOKE SVAĐE: Pljuštale uvrede, a sada ŠOK SUOČAVANJE UŽIVO! MATORA ĆE DOŽIVETI POMRAČENJE, NI NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Njen brat će se suočiti sa Anitinom majkom TAJNO, očekuje se HAOS DEJAN DRAGOJEVIĆ PROVOCIRA: “Naša devojka počinje 07.09.” Evo šta je još poručio! (FOTO) ANABELA BEZ ŠMINKE! Nakon skandaloznog hapšenja Marka Miljkovića, snimljena sa unukom Mijom “KO PRE DEVOJCI, NJEGOVA JE” Saša Mirković poslao jasnu poruku, Mitrović ne može da se izbori sa porazom! ASMIN DURDŽIĆ NA HYPE TELEVIZIJI! Stigao u besnoj mašini! Uhvaćen pred snimanje ekskluzivne emisije VRELO! VAGE VOLE S*KSI KOSTIME, device da su PODREĐENE, a škorpije GRUBO! Da li se pronalazite? BOJANA UPUTILA ŠOK PRETNJE ANĐELINOJ PORODICI: Uništiće ih iznošenjem mračnih i prljavih TAJNI, muk u rijalitiju! FILIP CAR DOBIO NOVU PRIJAVU! Hitno sankcionisan, a evo o čemu se zapravo radi BABA DVA UNUKA PROSLAVLJA ROĐENJE TREĆEG! Cecino skromno veselje u farmerkama i papučama u krugu porodice UHVAĆENI NA DELU?! Ekskluzivno! Supruga UDVARAČA Tamare Bojanić PREKINULA intervju?! (VIDEO) “MARKO JE OLOŠ I PIJANICA” Komšije RASKRINKALE Miljkovićevo PRAVO LICE, iznele šokantne detalje: “Samo smo čekali…” GAGI ĐOGANI VAN SEBE NAKON HAPŠENJA MARKA MILJKOVIĆA! Hype paparazzo ga je snimio ispred zgrade Lune i Marka “NE ZNAM ŠTA ĆU SA PARAMA!” Ekskluzivno! Tamara Bojanić pokazala roleks i auto od 200.000 EVRA?! (VIDEO) “KOMŠIJE JE GAĐAO JAJIMA, JA BIH IH KAMENOM!” Bivša devojka Gagija Đoganija šokirala izjavom, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO!

“SA DŽEJEM SMO IMALI VATRENO KRŠTENJE ” Husa o prvim koracima na estradi, a evo kako je dobio ulogu u filmu NEDELJA

Objavio: RHT
05/11/2023 5:15 PM

Husein Alijević poznatiji kao Husa Bit Strit tumači glavu ulogu u filmu “Nedelja” koji je snimljen po motivima života legendarnog Džeja Ramadanovskog.

Foto: Printscreen Instagram

Husa je u emisiji Premijera Vikend Specijal na televiziji Pink progovorio o životu van kamera i vremenu medijske ilegale.

– Prijalo mi je da budem iza scene, ali nisam bio lenj. Komponovao sam za neke od naših najpoznatijih pevača i taman kad sam se ušuškao i mislio da me niko ne prepoznaje, dobio sam ponudu za priojekat. Meni je čast što sam deo filma o čoveku koji je svojom dobrotom, glasom i harizmom zadužio sve nas. Čast mi je što su mi pružili to poverenje i što su mislili da ja mogu da donesem tu emociju.

Foto: Printscreen Instagram

Husa je evocirao uspomene i prisetio se svojih početaka u karijeri i otkrio kako je ušao u estradni svet.

– Tako je. Naši počeci jesu vezani za Džeja. Ljuba i Husa i ja smo klinci iz kraja Marine i Fute i otkili smo im želju da napravimo nešto novo. Kada su videli našu harizmu odmah su nas spojili sa njim. Kada nas je upoznao bio je najveća zvezda u to vreme i sa njim smo na koncertu na Tašu imali vatreno krštenje pred 30.000 ljudi – otkrio je Alijević.

– Vojni rok nisam ni završio već sam radio,a nakon toga sam napravio prvi album “Opsesija”. Turneja sa Draganom bila je fenomenalna, svaki dan je bilo neko zezanje. Kada smo se upoznali imala je 27 godina i imamo mnogo uspomena. Ove godine slavi 40 godina karijere i želim joj da izdominira u areni kako to samo ona zna.

Foto: ATAImages

Husa je otkrio kako je došlo do saradnje i uloge u filmu “Nedelja”.

– Znao sam čim sam video da me zove kasting menadžer znao zašto me zove. Celog života su me poredili sa njim pa čak i na ulici kada me vide kažu: “Evo ga Džej”. Što se tiče glumaćkog zadatka, bio je veliki izazov jer nikada nisam bio na filmu. Čim sam ušao u tu priču, maksimalno sam se posvetio i zaključao sve druge poslove.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner