Background adbanner
calendar

Nedelja 16. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DUŠKO SPAKOVAO KOFERE I ODVEO ĆERKU IZ SRBIJE! Hitno reagovala i Jelena, oglasila se javno! HYPETV PROGRAM ZA PONEDELJAK 17. jun 2024! Ekskluzivno kod Dejana Dragojevića – Gastozova sestra! “ZGADILA SAM TI SE OTKAD NOSIM TVOJE DETE” Aneli ušla u žestok okršaj sa Janjušem, izgovorila mu stravične reči, u sve umešana i Miljana FINSKO-NEMAČKI BIZNISMEN PODELIO SNIMAK VUČIĆA: “Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajni”! OGLASIO SE VUČIĆ PRED MEČ SRBIJE I ENGLESKE! Naš predsednik ovim rečima poželeo sreću “Orlovima” na startu EPP! SKANDALOZNA ISTINA O ANELINOJ TRUDNOĆI?! Hitno se oglasio on i raskrinkao sve, Janjuš će se držati za glavu! SRBIJA VAM ŠALJE SNAGU I ENERGIJU! Fudbalerima Srbije u Nemačkoj upućena poruka sa Kule Beograd uoči meča sa Engleskom! “JEDINO KOMPLIKOVANO VEZANO ZA JEDNOSTAVNOST JE DOĆI DO NJE” Ljubomir Bandović: Sačuvao sam tu vrstu skromnosti STANIJA ĆE BITI VAN SEBE! Evo šta radi Asmin Durdžić dok je ona u Americi, ovo niko nije mogla ni da nasluti! MAJA NASTAVLJA DA PROGONI STANISLAVA! Mislila da kamere ne snimaju, pa ga ucenjivala, Krofak van sebe! “BOLEST DOLAZI OD STRESA, A STRES OD GADOVA” Šokantno oglašavanje Aleksandre Nikolić, ovo niko nije očekivao! DRAGANA MIRKOVIĆ JAVNO PODRŽALA SAŠU MIRKOVIĆA I “IMANJE”! Najveća zvezda srpske estrade rešila da progovori, stala je na njegovu stranu! ZBOG FOTKE NADALOVOG DOMA NASTAO HAOS NA MREŽAMA! Pratiocima tenisera ovo nije moglo da promakne, javno ga PROZVALI! SRBIJA IZ UGLA MOMKA KOJI JE PREŠAO U ISLAM! Dejan Dragojević emotivnom objavom zapušio usta lošim ljudima, pa čestitao Kurban Bajram! VUČIĆ SE SASTAO SA AMBASADOROM UK: “Danas ja plaćam ručak… Srećno, orlovi”! “JA SAM NAJGORI OTAC, ALI TI SI MONSTRUM” Borba za starateljstvo na VRHUNCU, šok obraćanje Ivana Marinkovića, OCRNIO Miljanu za SVA VREMENA!

MAJA MARINKOVIĆ OČAJNA: Zbog operacije joj je pomeren ulazak u Elitu – Starleta PONOVO ide pod NOŽ

Objavio: RHT
05/11/2023 9:46 AM

Starleta i rijaliti zvezda Maja Marinković, krajem leta je povećala zadnjicu na jednoj privatnoj klinici, ali po svemu sudeći nije zadovoljna, pa ponovo ide pod nož.

Foto: Printscreen Youtube

Kako Kurir prenosi, starleta ide na remont, a onda ulazi u rijaliti “Zadrugu”.

– Maja je očajna. Zadnjica joj se uopšte ne dopada. Neće ona u javnosti o tome da priča, ali oblik je problem. Na slikama ona isfotošopira, ali uživo je nervira kako to izgleda. Ona je želela lepu trćastu guzu, ali je ispalo drugačije. Ne znam kako se to dogodilo. U prvom trenutku se nije žalila, ali kako je vreme odmicalo bila je sve nesrećnija zbog oblina. Pozvala je hirurga i sada ide ponovo pod nož. Znate kakva je Maja sve mora da bude pod konac – rekao je izvor blizak njenom ocu Takiju Marinkoviću.

Podsetimo, Maji je već ugrađeno 420 kubika u zadnjicu, a samo šest dana posle operacije ugradnje silikona u pozadinu, izašla je u grad. Zbog mogućih komplikacija Maji je rečeno da strogo mora da miruje, prvih 14 da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mesec dana.

Međutim, ona nije slušala doktore, već je šesti dan od operacije izašla iz stana i uživala u jednom restoranu. Kako tvrde njeni prijatelji nije se pridržavala upustva i zato joj se zadnjica deformisala, pa nije zadovoljna izgledom.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner