Background adbanner
calendar

Sreda 8. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BRADAVICE VRIŠTE! BIVŠA ŽENA NENADA ALEKSIĆA U IZAZOVNOM IZDANJU! Vanja bez brusa u uskoj haljinu svi gledaju u nju SKANDAL! Saša Popović se IŽIVLJAVAO U FERARIJU PREKO 150 KM/H! Uhvaćen kako vodi “TAJNE RAZGOVORE” ispred svoje kuće u kolima preko POLA SATA INFORMACIJA IZ SPOLJNJEG SVETA! Veliki šef saopštio vesti, rijaliti učesnici poskakali SVE VRVI OD POZNATIH! Pevačica i bivša rijaliti učesnica naparavila gala slavlje (VIDEO) “Ša je PROLUPAO, POLUPAN JE!” Ekskluzivno! Sofija Una URNISALA repera! (VIDEO) Marina Ćosić progovorila o EROTSKIM SCENAMA! Suprug me je zamolio da ne snimam više takve filmove! “Anđela je radila takve GADOSTI!” Ekskluzivno! Sofija Una RASKRINKALA Đuričićevu! (VIDEO) NEVIĐENO DO SADA! Slavlje u svlačionici Panatinaikosa, a Lesorov sin zapevao Partizanovu pesmu MILICA DABOVIĆ PREŽIVELA PAKAO, DOŽIVELA JE NASILJE: “Naučila da me šamaraju i udaraju, ali da se dižem” Brzo se zaljube! Ova 4 horoskopska znaka su pravi ROMANTICI! HYPETV PROGRAM za četvrtak 9. maj 2024! U emisiji “Karte na sto” – pevač Filip Mitrović Hitno napustila Beograd! Aleksandra Mladenović pobegla sa biznismenom na more! (Foto) Vučić priredio svečani ručak u čast kineskog predsednika Si Đinpinga i njegove supruge: “Neka živi čelično prijateljstvo NR Kine i Srbije” JANJUŠ PLAČE ZBOG ĆERKA! Ne može da dođe sebi, želi da napusti rijaliti! Oglasio se Ivica Dačić povodom posete kineskog predsednika Si Đipinga: “Srbija je danas ponosna” MAJA POPILA PEDALU! Stanislav pod utiskom informacije iz spoljnjeg sveta

SKANDAL NAD SKANDALIMA! “PRODUKCIJA NAMEŠTA POBEDNIKE RIJALITIJA!” Bivša učesnica rešila da progovori “Stojim iza toga!” (VIDEO)

Objavio: RHT
03/11/2023 7:32 PM

U najnovijem izdanju emisije „Vatreno krštenje“, koja se emituje svake subote u 18 časova, na HYPE televiziji, naše voditeljke i autorke Miljana i Nevena Arsić su ugostile poznatu rijaliti zvezdu, nekadašnju najtraženiju igračicu, skandaloznu Jelenu Krunić.

Foto: HYPETV

Jelena Krunić otvorila je dušu pred kamerama, pa otkrila kako se iščupala iz kandži depresije, narkotika i alkohola, pa priznala da je čak tri puta pokušala sebi da oduzme život.

Nakon potpune medijske ilegale, Krunićeva se pojavila u emisiji “Vatreno krštenje” preporođena i spremna za novi početak.

Tokom emisije se više puta slomila, pa zaplakala, a pokazala je i onaj skandalozni momenat na koji su svi navikli, pa je osula paljbu po Teodori Džehverović i Tei Tairović, a dotakla se i svoje rijaliti karijere.

Foto: HYPETV

U poslednjoj rubrici ona je istakla da tvrdi i stoji iza toga da produkcija rijalitija namešta pobednike.

-Da li je istina da si izjavila da produkcija rijalitija namešta pobednike? – glasilo je pitanje.

-Da! I te kako stojim iza toga! – rekla je Jelena.

Podsetimo, emisiju „Vatreno krštenje“ možete pratiti svake subote u 18h na programu Hype televizije, i u repriznim terminima ponedeljkom u 13h i četvrtkom u 22h, a premijeru svake emisije možete pratiti uživo na YT kanalu Hype TV gde smo vam omogućili lajv komentarisanje gosta i emisije, a ne zaboravite da autorke emisije čitaju Vaše komentare koje za potrebe rubrika, koriste u emisijama, pa budite originalni i uporni, jer možda baš Vaš komentar bude pročitan u nekoj od narednih emisija.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner