Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

TANJA SAVIĆ POBEGLA U MANASTIR! Neprestano kuka i moli za ZDRAVLJE, više ne može da IZDRŽI BOLEST!

Objavio: RHT
03/11/2023 4:00 PM

Pevačica Tanja Savić otkazala je nastupe jer se loše oseća, a samo par dana pre saopštenja da neće nastupati, sa sestrom Biljom posetila je manastir Tumane, gde se pomolila za svoje i zdravlje svih ukućana.

foto: instagram

Pevačica nije precizirala koji tačno zdravstveni problem ima, ali je priznala da ne može da se izbori sa visokom temperaturom i da joj je glas promukao, što se čuje i na samom klipu u kom se obraća svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Tanja, baš kao i mnoge njene kolege zbog posla često zapostavlja svoje zdravlje. Ako nastup otkaže jer je bolesna, zameriće se i menadžerima i vlasnicima, a sigurno će i publika biti razočarana. Jednom, dva puta bolesna, i odoše ugled i posao, pa zato ćuti i i gura dok može da stoji na nogama. Ko je pita da l’ ima temperaturu, šta je boli… Pevala bi Tanja i ovog puta, ali je ostala bez glasa, pa nije bilo moguće da uzme mikrofon – priča izvor i nastavlja.

foto: instagram

Tanja je sada shvatila da mora više da pazi na zdravlje. Ispraznile su joj se sve baterije, preumorna je, imunitet joj je pao, a ljudi mnogo traže. Ne sme da odbija nastupe, a mora što pre da ozdravi. Velika podrška su joj dečko Muki i sestra Bilja. Oni je vode po lekarima  i nadaju se da će se Tanja brzo vratiti na scenu. A ona veruje u molitvu – govori dobro obavešteni izvor.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner