Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARIJA KULIĆ ZAVRŠILA U URGENTNOM! Naglo joj se slošilo! Evo šta je uzrok UDALA SE MAJKA DARKA LAZIĆA?! Venčanje obavljeno u tajnosti, pevač nije prisustvovao ceremoniji PEVAČICA I FUDBALER POBEGLI IZ SRBIJE! Za sedam dana svog raja iskeširali 10.000 evra (FOTO) PADAJU VILICE! VRELA FOTKA, SVE PRŠTI! Muž pevačice se skinuo go, pozirao u peškiriću (FOTO) SUTRA JE VAŽAN DAN ZA SVE OSMAKE! Prvi dan male mature – evo koji predmet deca sutra polažu! MAJA UDARILA NA STANISLAVA! Starleta odlučila da ga dovede do ludila, pomenula mu i ćerku STIŽU LEPE VESTI! Supruga Nikole Jokića trudna?! SKANDALČINA! Zola upao cimerki u krevet! Opšta pometnja u Beloj kući Priveden MC Stojan?! Evo gde se nalazi! Dnevni horoskop za 17. jun! Vage, više se posvetite voljenoj osobi! Vodolije, stalo Vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu! PODIGLA VISOKO SRPSKU ZASTAVU! Pevačica otputovala u Nemačku da bodri “Orlove” (FOTO) Oglasio se RHMZ! Evo kakvo nas vreme očekuje danas MIONU ČEKA PAKAO SA RODITELJIMA! Nakon rijalitija tek počinje haos, po svaku cenu će ih rastaviti VUČEVIĆ IDE U ATINU: Šest godina od Prespanskog sporazuma, gde je danas Makedonija ZNA SE POBEDNIK RIJALITIJA!? ŠOK DETALJI IZ SPOLJNJEG SVETA! NEKOLIKO DANA PRED FINALE ISPLIVALA ISTINA! Svi detalji o trudnoći Aneli (FOTO) TOTALNI PREOKRET! Pevač više ne izgleda kao pre, odlučio se na nešto totalno drugačije, pa šokirao publiku

39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog JAVNO PODRŽAVA ljubav Verice i Veljka: Komentarisala njihovu sliku, a u sve se umešala i njena majka

Objavio: RHT
03/11/2023 2:30 PM

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u ljubavi uživaju duže od decenije. Iako im zbog velike razlike u godinama nisu predviđali svetlu budućnost, oni opstaju.

foto: instagram

Verica i Veljko su sada razmenjivali nežnosti u centru Beograda, a podršku im je pružila 39 godina mlađa devojka glumca Lazara Ristovskog, Anica Lazić.

– Grlim te i ljubim na Trgu Republike u gomili lažne pozorišne publike, volim kad me Vera isprati do posla – napisao je Veljko uz fotografiju sočnog poljupca, a Anica je odmah komentarisala.

foto: instagram

Naime, Anica je stavila nekoliko emotikona u obliku srca, a Verica joj je odmah uzvratila, a onda se porukama podrške pridružila i majka mlade glumice Anice Lazić.

– Vera je ljubav i zahvalnost – napisala je majka Anice Lazić, Ankica, a Verica joj je odgovorila:

Sunce moje milo – napisala je dizajnerka.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner