Background adbanner
calendar

Nedelja 2. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vlada Magla bend se VERIO! Nakon RAZVODA priznao: “Spreman sam za SVADBU!” (VIDEO) “Zorana to ne može psihički da izdrži!” MC Stojan iskreno o problemu njegove mlađe devojke! (VIDEO) “NEĆU DA PRIČAM O VUKU MOBU!” Tijana Em pokazala novog dečka, POBESNELA na pitanje o bivšem! (VIDEO) “RIJALITI ME NE ZANIMA!” Sandra Rešić BRUTALNO odgovorila na pitanje o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) ČEKIĆ! Stošić ZAKUCAO Fabjana za KRAJ SPEKTAKLA FNC 17 U ARENI! OVO JE DOKAZ DA JE STANISLAV ISKORISTIO MAJU?! Njegova ćerka se izlanula i otkrila skandaloznu istinu, ISPLIVALO SVE! “HTELA SAM DA SE UBIJEM…” Rada Manojlović ne može više da ćuti o Milanu Stankoviću, evo šta se dešavalo dok je bila sa njim! KARLEUŠA PONOVO URNISALA SEVERINU! Rat se ne stišava, direktno joj se obratila i uputila brutalnu poruku nakon skandala sa Duškom “IMAO SAM POTRES MOZGA!” Glumac Nenad Okanović o nezgodama: “LOMIO SAM REBRA, RUKU I NOGU!” ŠA PONOVO DOTAKAO DNO! Miona ga ponizila brutalno, reperu su svi smeju, gledaoci zgađeni, Jovanovićeva SLAVI POBEDU “BIO SAM VILJUŠKARISTA I KONOBAR!” Glumac Nenad Okanović OTKRIO nepoznate detalje života: “Imam zanat u rukama!” PREDSEDNIK SRBIJE DOBIO POKLON VIKTORA ORBANA: U Srbiju stigla moćna borbena vozila TUČA ANĐELA I JANJUŠA! Opsadno stanje u rijalitiju, Marko se zaleteo na cimera, Anita skočila, obezbeđenje uletelo munjevito, HAOS! “TO JE BOLNO!” Glumac Nenad Okanović o trenutku kada je supruga Željana izgubila bebu: “POTISNUO SAM TO!” UMRO RUSKI POLITIČAR! Vladimir Putin se hitno oglasio! “BIVŠA PROSTITUTKA! Više neće da je j*bu NI ZA LOVU!” Asmin Durdžić zapenio od besa nakon gostovanja Sanje Grujić u OVOJ emisiji, pa progovorio o njenom MEĐUNOŽJU

Spremite se za filmski doživljaj koji će vas ostaviti bez daha: SINOPSIS FILMA “POKIDAN” JE PRED VAMA!

Objavio: RHT
31/10/2023 7:17 PM

Jedno od najiščekivanijih filmskih događaja godine je na pragu.

Foto: Promo

Kao što je već svima dobro poznato, 03.11. je rezervisan za premijeru filma “Pokidan” i koncert najveće balkanske zvede Ace Lukasa.Budite deo avanture koja će vas ostaviti bez daha. Pogledajte trejler, galeriju slika i ostale ekskluzivne sadržaje koji će vas pripremiti za nezaboravan filmski doživljaj.

O filmu:

Film „Pokidan“ nastao je po motivima života najveće balkanske zvezde Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.

Narativni tok filma prati radnju isključivo glavnog lika Predraga, što podrazumeva da u filmu ne postoji scena u kojoj nije glavni lik.

Foto: Printscreen

Predrag Dragomirović, kojeg tumači Mladen Sovilj, je tridesetogodišnjak, poznat po svom talentu sviranja klavijature, trenutno živi kod roditelja, svira u grupi „Škorponi“ sa svojim drugovima i u srećnoj je vezi sa Nadom. Bez jasne predstave o daljem toku svog života zapada za oko poznatoj rok zvezdi Ani Mariji, koju tumači Milica Janevski, koja je u potrazi za klavijaturistom. u trenutku kada misli da mu je život otvorio jedna vrata suočava se sa nizom problema koji ga odvode u dugove.

Život mu se još jednom osmehnuo kada ga u lokalnom podrumu primećuje estradni menadžer Vanja, tumači ga Ivan Đorđević, i tada se život Peđe Dragomirovića menja iz korena. Nesnađen u novonastalim okolnostima i u pokušaju da pomiri dve krajnosti u svom životu, Peđa će biti “pokidan” između starog i novog načina života, starog i novog identiteta.

Pojedine stvari koje nudi nov identitet odvode ga na stranu na kojoj stvari nisu baš blistave kao što se čine. Što dublje ulazi u nove cipele novog Peđe – sada nazvanog Kovača – po splavu na kojem je napravio karijeru, njegov stari način života se rušava. Peđa upoznaje nove ljude i prijatelje koji će sa sobom nositi nove odgovornosti i posledice. Harizmatičan i talentovan, postavlja se pitanje da li individua koja je izgradila identitet koji je od nje tražen može opstati u novim okolnostima i sa novim zakonitostima koje taj drugačiji život nosi.

Da li čovek koji je “pokidan” može ponovo da se sastavi?

Foto: promo

Šta Vas Očekuje:

Na ovoj web stranici, moći ćete da saznate više o priči filma, upoznati se sa glumačkom postavom i kreativnim timom koji je stvorio ovu filmsku čaroliju.

“Pokidan” obećava da će vas držati prikovane za ekran od početka do kraja, nudeći putovanje kroz svet muzike i lične tranzicije.

Ceo sinopsis filma “Pokidan” možete pogledati ispod na pokidan.com

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner