Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ON VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Procurile zabranjene informacije, ova učesnica će doživeti SLOM kada ga ugleda! ŠOKANTNO! U emisiji “Male stvari” Snežane Dakić – gost alergolog, pulmolog i imunolog otkriva sve o faktoru sreće! EKSKLUZIVNO ZA HYPE! Žena Sergeja Trifunovića sumirala utiske nakon venčanja, Isidora progovorila o BEBI, ali i o zajedničkom životu sa glumcem! (FOTO) ESTRADNA RACIJA: razvodi poznatih o kojima se najviše pričalo! Otkrivamo razloge krahova njihovih ljubavi! HYPETV PROGRAM za subotu 18. maj 2024! Ekskluzivno u “Pretresu” – Stanija Dobrojević! OGROMNO IZNENAĐENJE! Saša Mirković dao komentar na spekulacije da DEJAN I DALILA vode rijaliti “IMANJE” VUČIĆ PORUČIO: “Tražićemo rezoluciju o stradanju Srba od Nemaca u Srbiji i ustaša u Jasenovcu!” EVO ŠTA JE NATAŠI NINKOVIĆ USTANOVLJENO: Nakon što je hitno primljena u Urgentni centar, sada procurili detalji o njenom zdravlju CITY HYPE: Rijaliti ‘Imanje’ glavna tema u medijima! Šako Polumenta ispričao zbog čega su želeli da ga zavade sa Prijovićkom! MC Stojana iznerviralo pitanje o devojci!? SAŠA POPOVIĆ NA ŠTAKAMA IZBACIO VOZAČA IZ KOLA! Ovo su svi detalji/HYPE PAPARAZZO HOSPITALIZOVANA NATAŠA NINKOVIĆ: Glumica hitno primljena u Urgentni centar, evo u kakvom je stanju! ZORAN MILANOVIĆ: “Majke Srebrenice su politička organizacija! Nemojte da lepite etikete Srbima da su genocidni narod! Ja poštujem Srbe” “ANELI NEĆE BITI DOBRO KADA POČNE DA JOJ SE VRAĆA!?” Stanija Dobrojević PROGOVORILA o Aneli, gubitku bebe i Asminu: “Tada sam psihički pala!” “KOD NAS VODITELJI I ZAPOSLENI NE SMEJU DA KORISTE OPOJNE DROGE” Saša Mirković o Dušičinom otkazu: “Ne uklapa se u Hype standarde” VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DODIKOM PORUČIO JASNO: “Borićemo se da zaštitimo vitalne nacionalne interese srpskog naroda!” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI: Luna Đogani objavila javno kakvo je zapravo stanje u njihovom domu nakon Markovog hapšenja

SANDRU AFRIKU OPTUŽILI ZA KRAĐU! Pevačica ogorčena na mlađu koleginicu i njene SARADNIKE! Evo šta je sve rekla

Objavio: RHT
30/10/2023 2:45 PM

Pevačica Sandra Afrika optužena je od strane Natalije i Sanija Ibraimova iz muzičke grupe ,,Trik Fx” da ih je pokrala svojevremeno.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, kako Sani ističe, Natalija je vredno radila tri dana na jednoj pesmi, a samo nešto kasnije su saznali da je Afrika izbacila pesmu i spot. U sve su umešali i Sandrine saradnike:

Pokrali su nas. Mi uradimo pesmu, sedimo mi dve, tri noći, pijemo, to jest oni piju ja kupujem pivo i odjednom Sandra Afrika… I onda odjednom ona snimila spot i pesmu koju je Natalija sedela tri noći i radila pesmu, ali nije Sandra kriva nego Moreno, ali ni on nije kriv dečko, morao je da kupi novi stan – govori Sani, a Natalija nastavlja:

foto: hypetv prinskrin

Da, ja sam bolesna, ja sve čitam. Sani kaže nisam normalna, ali ja čitam i tako bi nekad odgovorila slatko onako sočno kako ja umam, ali onda razmislim i pomislim na te ljude koliko su nesrećni ustvari kada oni imaju vremena da sede kući i komentarišu da li se moj ruž razmazao, da li moja šminka nije našminkana profesionalno, da li mi je možda masna kosa, tako neke gluposti, ali kada pričam sad ne znam o nekoj pesmi ili o nekom spotu. Tako da videćeš komentare pošto ja imam tu energiju i ja kad pričam ja sam sva takva, a Sani je tako fin – govori Natalija.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/skandal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner