Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

“DA SAM SLUŠALA LEKARE, NE BIH IMALA DETE” Marija Bulat potpuno iskreno o problemima, jedna stvar joj bila NAJTEŽA

Objavio: RHT
29/10/2023 8:14 PM

Marija Bulat, žena pevača Marka Bulata, se već dugo suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona boluje od vaskulitisa, a to je ozbiljna autoimuna bolest koja može ozbiljno da naruši kvalitet svakodnevnog života. Takođe, boluje od anemije, ima dva autoimuna oboljenja, a lekari su joj nedavno rekli da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina”.

Mislim da su prblemi krenulo od mog prevremenog porođaja, 2017.godina… Rekli su mi da je sve u redu, ali je mene sve bolelo. Hitno su me operisali crskim rezom… Obično žene leže 5, 6 dana u bolnii pole takvog porođaja. Ja sam izašla ranije, bukvalno sam pobegla iz bolnice… Beba nija bila kod mene jer je prevremeno rošena i ja to nisma mogla d apodnesem. To se posle desilo još jedanput, bukvalno sam dva puta, posle dva carska reza došla kući bez bebe i sve me je to poremetilo, kaže marija, pa dodaje:

Tada su krenuli i problemi psihološke prirode. Prvo visok pritisak… hormonski poremećaji, nerazumevanje. Ukratko stres koji je doveo do prevremenog porođaja, se nastavio i dalje. Ja već imam težan oblika anemije… dve autoimune bolesti. Sve se to skupilo!

U jednom trenutku više nisma mogla da stojim na nogama. Mesec dana me je Marko vozio u dečijim kolicima. Uradila sam magnet, saznala sam da mi je kičma na dva mesta naprsla. Od toga se napravila totalna kifozu, odzela mi se i noga.

Foto: ATAImages

Tada sam počela da osećam da sam svima na teretu…to me je bilo najteže. To da ja ne mogu da nosim svoju decu za mene je bilo preteško. Jedino što sada mogu je da čekam da kičma zaraste sama od sebe. Ono što bih mogla je transplatacija, ali to i puno košta i oporavak je dug, bolan…

Morala sam da okupim porodicu da oni znaju da to neće biti lako. Da razumeju sa čime se borim! Ovo što ja imam podrazumeva neuropatske lekobe, koje sam opet ostabila na svoju ruku. Najlakše je popiti lek i utonuti u san. Mislim da se, od tada kada sam prestala da pijem te lekove, osećam bolje, kaže Marija i otkriva da li ima rešenja njenim problemima:

Ja sam negde našla rešenje! Sve sam prepustila Bogu! Da sam slušala lekare, ja ne bih imala svoju drugu ćerku. Oni su hteli da mi izvrše pobačaj. Eto je bih poručila svima da se ne boje i ako se desi preveremeni porođaj. Morate se boriti i verovati! Trebam sebi, trbam njima, i prosto moram…istrajna sam, uživam u deci! Tako sada živim, ne opterećujem se stvarima kojima sam se opterećivala do juče.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner