Background adbanner
calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ČETVRTI ZEMLJOTRES ZA 11 DANA: Ponovo se treslo tlo u Jagodini, ali i u ovom gradu Piksi i “orlovi” dobili hit pesmu pred Evropsko prvenstvo (VIDEO) TUŽNIH ŠEST MESECI! Janjuševa porodica zavijena u crno, a evo i kada je pomen u Prijepolju STIŽE PUN MESEC U JARCU! Jer 22. jun je ključan datum – 4 znaka neka se spreme za velike promene Olimpia Milano odbranila titulu šampiona Italije MILOV MEDIJ VODI PRLJAVU KAMPANJU PROTIV SRBIJE I VUČIĆA: “Pobjeda” izmislila plan o aneksiji Crne Gore Počinje EURO, Nemačka – Škotska na otvaranju, “debi” Srbije protiv Engleske MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA! Pa otkrila sve o prevari Ermine Pašović! “TAKI, PRIPREMI TUŽBU ZA HIRURGA!”: Usijale se društvene mreže zbog slike neuspele operacije Maje Marinković JEZIVE SCENE! JANJUŠ FIZIČKI NASRNUO NA TRUDNU ANELI?! Obezbeđenje ga opkolilo METEOROLOZI OTKRIVAJU ŠTA NAS OČEKUJE: Nakon vremenskog haosa evo kada nastupa TOTALNI preokret! EKSKLUZIVNO ZA HYPE! PRVO OGLAŠAVANJE RANJENOG MUŠKARCA U MIRIJEVU: “Pucao je dva puta u mene” “MOGU OTAC DA TI BUDEM” Mc Stojan nastavlja da provocira Zoranu nakon raskida, haos ne jenjava, nižu se skandali! PROCURILE PRIVATNE FOTKE DRAGANE MITAR! Starleta u zanosu, pokazala čime raspolaže i ostavila sve u neverici (FOTO) Barselona ima novog trenera, a on prvo pojačanje dovodi iz Partizana i to kakvo! ANĐELA ŠPARAVALO NASRNULA NA MILJANU: Lom i haos u rijalitiju, obezbeđenje ih opkolilo (FOTO)

„DA LI SU GEJEVI SVI MUŠKARCI KOJI SU INTIMNI SA TRANSRODNIM ŽENAMA?“  Elektra Elit NIKAD ISKRENIJA: Evo ko su njeni KLIJENTI

Objavio: RHT
29/10/2023 12:09 PM

U najnovijem izdanju emisije „Vatreno krštenje“ koja se emituje svake subote u 18 časova na HYPE televiziji, naše voditeljke i autorke Miljana i Nevena Arsić su ugostile transrodnu pevačicu Elektru ELit.

Foto: Hypetv

Elektra je u medijima javno govorila da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj, gde je zakonom dozvoljeno, a sada je u „Vatrenom krštenju“ odgovarala na škakljiva pitanja naših voditeljki, koja zanimaju sve, a nemaju priliku da pitaju.

Jedno od takvih pitanja koje su Miljana i Nevena postavile Elektri je glasilo : „Da li su svi muškarci koji spavaju sa transrodnim ženama, gejevi?

Foto: Hypetv

„Grešiš, jer heteros*ksualci su naši klijenti, znači muškarci koji su oženjeni,  koji ne vole gej, ali vole trans, jer u trans vide tu neku specijalnu ženu, ovako rasnu i tako to“, rekla je Elektra u „Vatrenom krštenju“.

Emisiju „Vatreno krštenje“ možete gledati svake subote u 18 časova na televiziji HYPE, a u isto vreme u 18h je uživo emitovanje na youtube kanalu Hypetv gde se prikazuje uživo emisija gde možete i Vi komentarisati i ostavljati svoje utiske. Ukoliko ipak, propustite premijeru emisije subotom u 18 h, reprizni termini „Vatrenog krštenja“ Vas očekuju ponedeljkom u 13 časova i četvrtkom u 22 časa.

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner