Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK! ANELI BRUTALNO RASKRINKALA JANJUŠA: Pokušao da obmani naciju, u sve umešana i Maja Marinković, SKANDAL! CITY HYPE: Bilal Brailović nikada oštrije o Aneli i Asminu: “Odvratni su mi!” Mia Borisavljević osula paljbu po hejterima! Sve novosti o rijalitiju “Imanje”! “PUSTITE ME, MOLIM VAS!” Evo u kom stanju se nalazi Marija Kulić nakon što je ZAVRŠILA u Urgentnom centru! “SREĆAN ROĐENDAN NAJVEĆOJ ŽENI” Emotivno oglašavanje Novaka Đokovića: Čestitao Jeleni rođendan dirljivom porukom (FOTO) MAJA OSULA RAFALNU PALJBU PO ANELI I JANJUŠU! Trudna Ahmićeva na ivici nervnog sloma, učesnici šokirani reakcijom košarkaša! “NIKAKO NIJE DOBRO AKO JE TO REKAO” Piksi na konferenciji saznao šta je Tadić priznao nakon utakmice, evo kako je reagovao! SANDRA REŠIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Nakon šokantnih optužbi da je prevarila Matoru, moraće da se suoči pred kamerama! ŠOK! ANELI OPROSTILA ASMINU! Otkrila pravu istinu o odnosu sa bivšim: “On me nije prevario sa Stanijom” SKANDAL! Menadžer POBEGAO, a pevači pukli kao zvečke! Halid Muslimović, Sejo Kalač, Bane Bojanić, Viki Miljković, Ćana i Goga Sekulić ne mogu ni 100 karata da prodaju! JASMINA AHMIĆ VREĐA ROĐENU UNUKU! Aneli će poludeti kada sazna, Asmin će napraviti lom! GORE MREŽE (FOTO) POPUSTILE KOČNICE! ZOLA I STEFANI SE DOHVATILI NA KREVETU PRED PUNOM SOBOM! Ne mogu da se obuzdaju, sve pršti! VUČIĆ SE SUTRA SASTAJE SA VAŽNIM PREDSTAVNIKOM UN: Sastanak se održava u zgradi Generalnog sekretarijata! JAVNI APEL JELENE KARLEUŠE! Pevačica traži hitno pooštravanje kazni za… NOVO SASLUŠANJE! U sredu pred Višim javnim tužilaštvom osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić DRAGANA MIRKOVIĆ SVE ŠOKIRALA:”Sedim i plačem, obrišem suze…” (FOTO) PEVAČ POBESNEO ZBOG MAJKE! Kad je čuo da se udala u tajnosti šokirao izjavom: “Dok sam živ to se neće desiti”

BIVŠI MUŽ BRITNI SPIRS PROGOVORIO O NJENIM MEMOARIMA: Prvo otkrila sočne detalje o Džastinu, a OVAKO je nazvala Sema!

Objavio: RHT
28/10/2023 11:30 AM

Sem Asgari je otkrio koliko je ponosan na bivšu supruguBritni Spirs, dva dana nakon objavljivanja njenih memora “Žena u meni”.

Foto: Printscreen Instagram

U memoarima, objavljenim 24.oktobraBritni je nazvala Sema “Božjim darom” i pohvalila ga zbog njegove stabilnosti. Knjiga je izašla samo dva meseca nakon razvoda, a Britni je prema izveštajima, dobila priliko da napravi izmene, ali je ipak ostavila prvobitnu verziju.

To mi je navuklo osmeh na lice, da budem iskren“, prokomentarisao je Sem Asgari, i dodao “J***no sam ponosan na nju, nadam se da će osvojiti svet!” 

Foto: Printscreen instagram

Britni je u memoarima napisala: “Cenim njegovu stabilnost. Volim što ne pije, on je dar od Boga“. Zvezda je upoznala Sema na snimanju spota “Perfume”, i prisetila se koliko je bila očarana prilikom prvog susreta. “Želela sam ga u svom životu. Nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog”. Ona ga je takođe pohvalila, da joj je bio velika podrška tokom konzervatorskih dana.

Maneken je podneo papire za razvod braka u julu ove godine. Ovaj brak je kratko trajao, ali je par potpisao predbračni ugovor pre nego što su se venčali 9.juna 2022.

Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner