Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TUGA I BOL! Udovica Sinana Sakića ispričala sve o njegovim poslednjim danima života SKANDALOZNI POTEZ MITROVIĆA! Posle šokantnih pretnji i uništavanja zvaničnog Instagram profila Hypetv oglasio se Saša Mirković! ĐOKOVIĆ DOBIO POSEBAN POKLON U ŠVAJCARSKOJ! Svi gledali u jedan detalj MEGAEKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO! Evo šta je Asmin Durdžić RADIO na HYPE TELEVIZIJI pred SUOČAVANJE sa Aneli SAZNAJTE KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA! Život se menja iz korena u oktobru POČELA PRODAJA KARATA ZA KONCERTE MIROSLAVA ILIĆA! NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU KEJT MIDLTON! Italijanski mediji otkrili: Operisali je doktori koji su lečili papu Franju PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA LUNE I MARKA NAKON INCIDENTA! (FOTO) TRADICIJA SE NASTAVLJA! Legenda narodne muzike Miroslav Ilić održaće koncert za svoj rođendan! VUČIĆ PORUČIO IZ NJUJORKA: “Boriću se svom snagom i srcem za budućnost naše zemlje” ISMEVAJU GA ZBOG RAZVODA, A ON IM SADA ZAPUŠIO USTA! Haris Džinović nikad suroviji MAJKA DEČAKA UBICE PONOVO PRED SUDOM! Miljana Kecmanović danas nastavlja da odgovara na pitanja roditelja ubijene dece MESEC JE UŠAO U ŠKORPIJU! 3 znaka neka se spreme za pozitivne promene FILIP CAR PUKO BRDO PARA NA ALEKS I ĆERKU?! Sav novac uložio u opremanje nekretnine KONAČNO PROGOVORIO! Zola otkrio sve o odnosu sa Miljanom! JANJUŠ HITNO NAPUSTIO BELU KUĆU?! I to nakon suočavanja Aneli i Asmina!

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ ponovo LJUBI OVU LEPOTICU! Ona je MAMINA koleginica, a njihova LJUBAV opet cveta

Objavio: RHT
27/10/2023 9:30 AM

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene ne voli da se ističe u medijima, ali je njegov ljubavni život stalno u žiži javnosti.

foto: instagram

Naime, Viktor je pre izvesnog vremena raskinuo dugogodišnju vezu, a sada već duže vreme uživa sa atraktivnom koleginicom njegove majke i nekadašnjom Zvezdom Granda. U pitanju je lepa i zgodna pevačica Lena Čolak, prepoznatljiva po svojoj neobičnoj frizuri, koja je godinama imala dve boje kose i nedavno je odlučila da to promeni.

Inače, pre dve godine mediji su spajali Viktora i Lenu, ali njih dvoje nikada nisu želeli da potvrde svoju vezu. Posle razotkrivanja, par je prekinuo da izlazi i da se pojavljuje u javnosti, kada su i zahladneli njihovi odnosi.

Foto: Printscreen Instagram

– Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima – ispričao je izvor blizak paru.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/star

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner