Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DOKTOR ME JE OSTAVIO BEZ PLODOVE VODE” Hrabra BORBA Nataše Vavre za ZDRAVLJE SINA(7) koji boluje od CEREBRALNE PARALIZE GREŠKOM LEKARA? “(NE)DOKAZANI” MATORA PODELILA FOTKU IZ KREVETA SA DEVOJKOM! Ljubav cveta, sada je sve jasno (FOTO) OVO SU ARNELA I JASMIN, BRAČNI PAR KOJI JE PRONAĐEN ZAGRLJEN ISPOD RUŠEVINA! Čekali su POMOĆ koja nije stigla na vreme! UDALA SE IVANA PANZALOVIĆ! Nakon traume stala na ludi kamen (FOTO) U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa

Kako Ramštajn ruši sve rekorde uprkos svim kontroverzama i skandalima? ZAKAZAO DRUGI KONCERT U BEOGRADU!

Objavio: RHT
25/10/2023 8:00 PM

Ramštajn je zakazao i drugi koncert u Beogradu, nakon što su prvi rasporodali u rekordnom roku.

Foto: Pinterest

Proslavljeni bend Ramštajn će nastupiti u Beogradu 24. i 25. maja sledeće godine, na Ušću, a vest o drugom koncertu ovog sastava je oduševila mnoge.

Publika želi da bude deo istorije Beograda i doživi spektakl kakav se od ovog sastava i očekuje. Zanimljivo je da na popularnost Ramštajna očigledno nije uticao skandal u čijem centru se našao frontmen benda Til Lindeman.

Podsetimo, nemačka policija otvorila je istragu o optužbama za seksualni napad protiv frontmena hevi metal benda Ramštajn Tila Lindemana, nakon što je nekoliko žena tvrdilo da su ”regrutovane” za seks na koncertima tog benda.

Foto: Pinterest

Jedna od obožavateljki benda je rekla kako su joj tokom koncerta sipali nešto u piće, ali Lindeman je demantovao sve optužbe.

Ipak, nakon dva meseca, Javno tužilaštvo u Berlinu je obustavilo istragu jer procena dokaza nije izazvala dovoljnu sumnju. Ove optužbe i pisanje po medijima očigledno nisu uspeli da uzdrmaju popularnost ovog sastava, pa su tako karte za njihov prvi koncert u Beogradu odmah planule, dok se za drugi ne očekuje ništa manje.

Ovo nije jedina kontroverza s kojom je popularni sastav navodno imao veze.

Još 1999. godine su dovođeni u vezu sa masakrom koji se dogodio u jednoj srednjoj školi kada je počinilac nosio majicu tog benda. Povodom toga su se i oglasili, te istakli da nemaju nikakva politička ubeđenja niti sadržaj koji bi podržavao tako nešto.

Nakon završetka krize sa taocima u školama u Beslanu u Rusiji u septembru 2004. godine, ruske vlasti su tvrdile da su teroristi „slušali nemačku hard-rok grupu Ramštajn na ličnim stereo-uređajima tokom opsade da bi bili nervozni i raspaljeni“.

“Naša muzika je napravljena da oslobodi agresiju, a za to su potrebni i ljudi koji je slušaju, ali nismo mi krivi. Da li da prestanemo da pravimo tešku muziku jer bi se lošim ljudima mogla dopasti?”, rekao je tada Kristof Šnajder.

Foto: Pinterest

Eliot Rodžer, počinilac ubistava na Isla Visti u maju 2014, takođe je bio obožavalac Ramštajna prema njegovim zapisima na Jutjubu. Iako je Rodžer u svom manifestu napisao da želi da postane diktator i da kazni sve ljude koji su ga odbacili, nije pronađena direktna veza između muzike benda i ubijanja. Policija Santa Barbare je kasnije potvrdila da je Rodžerova glavna motivacija bila seksualno i društveno odbacivanje.

Sledeća godina je i godišnjica benda, a fanovi širom sveta će imati priliku da osete “gigantski šou” koji će Ramštajn prirediti po ko zna koji put.

hypetv.rs/b92

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner