Background adbanner
calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Marijana Zonjić je ISPALA JAKO LOŠA OSOBA!” Savo Perović NIJE ŠTEDEO bivšu cimerku: “LAGALA JE ZARAD…” (VIDEO Novo OGLAŠAVANJE Alena Islamovića: “JAVITE SE NJEMU, ja sam samo…” “Nije u stanju za posete, INTUBIRAN JE!” Samo JEDNA OSOBA može da OBIĐE BORU ČORBU u BOLNICI? “Bora Čorba je JEDINI koji nam je na POČETKU KARIJERE PRUŽIO PODRŠKU!” Član popularne grupe ZABRINUT za kolegu i prijatelja: Opisao i ŠOK ANEGDOTU Umro Budimir Lončar! Gastoza BAŠ BIJE MALER! Posle ZATVORA – PRELOM NOGE: “Nije lepo kad NAJBLIŽI čuju da si u URGENTNOM” (VIDEO) Indi U VRELOM IZDANJU! ZALUDELA SVE NA MREŽAMA, pišu joj BRUTALNE KOMENTARE! (FOTO) “Rekli su mi da 90% MOGU DA RODIM NEZDRAVO DETE!” Hrabra Marija Dimić u emisiji (NE)DOKAZANI OGOLILA DUŠU! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK koji sve govori o Alenu Islamoviću i ATMOSFERI u Splitu! REAKCIJA PUBLIKE NA PESMU BIJELOG DUGMETA! (VIDEO) HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 2. SEPTEMBAR 2024. GODINE! Evo KO JE GOST Dejana Dragojevića u “D-castu!” “GREŠKOM LEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” “ONA MI JE VETAR U LEĐA” Koja pevačica je pomogla mladom Roku Blaževiću? Sanja Maletić KRSTILA ĆERKU koju je dobila u 52. godini! Podelila sliku sa PRESLATKOM VANJOM! U narodnjoj nošnji poručuje: “Hvala Gospodu Bogu!” (FOTO) “Više NE RAZGOVARAM SA SANDROM REŠIĆ!” Savo Perović IZNEO KARTE NA STO “Kriva je ONA zato što…” (VIDEO) “Da je RADILA ZA PARE – SAD BIH IMAO ALBUM!” Savo Perović u Pretresu o MAJCI Blondi (VIDEO)

MATORA NEPREPOZNATLJIVA! Obukla HALJINU, do sada neviđeno izdanje Jovane! (FOTO)

Objavio: RHT
25/10/2023 4:46 PM

Rijaliti učesnica, Jovana Tomić Matora, uvek je spremna za nove izazove, pa je tako bilo i ovog puta.

Foto: Printscreen Instagram

Tokom nedelje, rijaliti učesnici će biti na specijalnom zadatku Velikog šefa, koji će se zasnivati na upoznavanju Mađarske tradicije i kulture.

Da bi zadatak pratio sve što se traži, takmičari imaju posebne uniforme, kao i nošnje, koje će nositi u trajanju izazova. 

Jovana Tomić Matora, za ovu priliku obukla je haljinu, koju je Anita Tomić odmah primetila i pohvalila svoju suprugu.

FOTO: Printscreen

– Duša moja, vidi ti nju kakva je – rekla je Anita.

Podsetimo, Jovana je otkrila Darku Tanasijeviću šta je najviše nervira u Beloj kući, ali nije štedela ni Irinu 2Hot.

– Ono sa Kačavendom me je dokusurilo. Ona je nama prišla i zaklela se u dete, ali bila bih neiskrena kad bih se poveravala, pila kaficu, intimizirala. I ta svađa sa Irinom, muka mi je kad mi lepe etikete. Sve i da sam ja manijačila tu noć, a nisam, kako tebe to opravdava? Verovao ili ne Anita je razumnija za te stvari nego ja, rekla mi je da će me svako popišati i ne znam šta očekujem – ispričala je Matora, a usledilo je i drugo pitanje:

FOTO: Printscreen

– Rekla si da je Irina devojka za poziv i da spava sa gazdama klubova – rekao je Darko.

– Ako neko dođe i kaže ti da dođeš sa drugaricama i piješ za džabe šta je to? Druga stvar, to jeste tako što se tiče gazdi i toga, devojke pijanče i idu tako kao, koja si ti poznata ličnost? Ona se ničega ne seća, pri tom, to je bilo prošle godne, gde joj je tada mamica. Roni suze, tužba – nastavila je Matora.

– Hoćeš da kažeš da je Irina išla po splavovima sa gazdama, pa posle se negde završavalo i šta onda? – upitao je Darko

– One tu noć nisu mogle da hodaju koliko su bile pijane. Boli mene ona stvar za tužbe, ravaku je, to su za mene dr*lje. Da me ne čačka reč ne bih rekla – rekla je Matora, a Darko je upitao i o još jednog učesnici rijaltija:

FOTO: Printscreen

– Kako komentarišeš nastojanje Teodore Delić da ti želiš da je ukanališ i prikačiš joj Takija kao priču – pitao je Darko.

– Ja sam rekla ono što je čovek meni rekao i što smo Anita i ja videle. Pričao nam je o odlasku u Tumane, da je mlađa od Maje, pa taj tag na storiju. Koji bre dečko, šta si radila sa Bukilićem, ovim, onim. Ja ti kažem da je ona ostavila prostora da ima vadilicu ako joj se nešto ne svidi – završila je Matora.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner