Background adbanner
calendar

Utorak 14. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRAMAN POTEZ Željka Mitrovića! UCENJUJE BIVŠU VLASNICU FARME koju je kupila PORODICA MIRKOVIĆ! Oglasio se Saša Mirković “Prestani da pretiš, PRIHVATI PORAZ” “BILA SI SA KRIMINALCIMA, HVATAJU TE NA OGRADI” Janjuš i Asmin oči u oči, urnisao Aneli: “Mafijašice, folirantu, vodim rat sa tobom” (VIDEO) EKSKLUZIVNO! Marko Miljković PREBAČEN IZ URGENTNOG CENTRA u bolnicu za MENTALNE BOLESTI “LAZA LAZAREVIĆ”! Najnoviji detalji ANELI VAN SEBE! HITNO TRAŽI POLIGRAF: Unete šok informacije iz spoljnog sveta, Ahmićeva zajecala na sav glas! STANISLAV PONIZIO I ŠUTNUO MAJU: Učesnica ne može da dođe sebi, nakon brutalnih intimnih odnosa, sada joj ovo uradio, ŠOK DRAMA U PORODICI ANĐELE ŠPARAVALO: Njena majka se rastaje sa dušom, objavila srceparajuće fotke i reči, van sebe (FOTO) “RAČUNAJTE NA NAS” Miroslav Ilić i Aca Lukas će biti deo novog rijalitija na Hype televiziji! Saša Mirković im se javno zahvalio MARKO OPKOLJEN SA SVIH STRANA! Miljkovića čuva 8 policijaca, NA KRAJU PRIZNAO ŠTA JE URADIO?! “EVO ŠTA JE OSTALO OD MENE POSLE 10 GODINA BRAKA” Veljko ne može više da ćuti o Verici Rakočević: “Kao da sam kon” “UMESTO DA BUDEM SA DECOM, SADA ME VODE U LAZU” Marka Miljkovića privode sa lisicama, on nastavlja da pravi HAOS! “DOBIO SAM BATINE” Marko Miljković JECA NA SAV GLAS: “Žena mi je sama sa decom kući” Ne može da dođe sebi! “ONA JE BILA NEKA PROSTITUTKA” Uroš Ćertić urnisao Aneli Ahmić, a onda otkrio učesnice rijalitija koje se bave najstarijim zanatom! UHAPŠEN MARKO MILJKOVIĆ! U PRATNJI POLICIJE STIGAO U URGENTNI CENTAR! HYPE ekskluzivno saznaje detalje NOVO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Ne zaustavlja se, nakon pretnji, opomene i urnisanja Maje, sada javno objavila ovo! “ON JE ŠIBICAR, MISLIO JE DA ĆE ASMIN UĆI U RIJALITI” Uroš Ćertić “uništio” Janjuša, a onda razotkrio TAJNI PLAN Aneli i njega! SANDRA AFRIKA NA PROMOCIJI BEZ BRUSA! Sevnule grudi iz pripijene haljine, pevačica u nikad vrelijem izdanju, sve na izvol’te! (FOTO)

POSLE RIJALITIJA UHAPŠENA U DUBAIJU ZBOG KOKAINA! Nina Prlja prošla kroz PAKAO u zatvoru!

Objavio: RHT
23/10/2023 7:43 PM

Bivša učesnica “Parova” i hapšena starleta, Nina Prlja, doživela je pravu transformaciju, a da je lični opis poptuno promenjen svedoče njene nove fotografije.

FOTO: Printscreen

Ninu svi pamte po turbulentnoj ljubavi sa Mladenom Vuletićem sa kojim je na dan lažnog venčanja u rijalitiju “Parovi” izbila prava tuča.

Podsećamo, u akciji službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) uhapšena je bila Nina Prlja.

Ona je kasnije često govorila na ovu temu, te pričala kako je u zatvoru dobijala velike batine.

– O meni se pisalo svašta, ja sam ozlaglašena! Mediji su me opisali kao osobu koja je nosila drogu u Dubaiji, a to nije istina. Ja sam samo bila tamo i radila svoj posao. Pisali su da sam narko starleta, nisam imala živaca sve da čitam. Moji priljatelji i rodbina su sve teško podneli. Ne bih bila ovde da je sve to istna – rekla je Prlja.

Svoju sramotu nije krila, a sve je šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli da veruju šta se može čuti u programu uživo, starleta je tadašnjij cimerki do detalja objasnila kako je izdržala zatvor.

Foto: Printscreen Instagram

– Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema veštačkih trepavica, frizure, štikli, bunde… Tamo je zimi mnogo hladno, a leti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vreme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari – ispričala je Nina i dodala da je svaki put pred tuširanje doživljavala stres.

U zatvoru je sklopila nova prijateljstva, ali bila je i svedok pokušaja samoubistva devojke koje je kako kaže bila nesrećno u nju zaljubljena.

– Ja sam se tamo sprijateljila sa nekim osobama, jer su one videle moju snagu. Shvatila sam da ću ostati jako dugo i odmah sam počela intezivno da treniram i da pišem. Devojka iz zatvora se obesila jer je bila zaljubljena u mene. Meni je nje stvarno bilo žao, ali ja nisam znala šta da radim sa njom. Ona je danima i noćima sedela pored mog kreveta moleći me da budemo zajedno. Na sreću preživela je. Nekoliko nas ju je skinulo iz toaleta. Premestili su me u ćeliju sa devojkom koja je bila na jako lošem glasu. Ona je, međutim, bila toliko pozitivna i ne znam zašto je imala takvu reputaciju. Postale smo dobre drugarice. Nije ni ona bila psihički stabilna, vodila sam je u bolnicu. Psihijatrija u Centralnom zatvoru je strašna. – iskrena je bila ona svojevremeno u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner